Andere

Net single? Vier het met dit feestpakket op party-eiland Ibiza!

Een deal van , 9. mrt. 2020 12:00

Ahoy Piraten,

Is je relatie onlangs verbroken en heb je geen zin om te in een hoekje treuren? Goed nieuws! Het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, het partyhotel waar geregeld beroemde dj’s als Martin Garrix en David Guetta draaien, heeft het Ushuaïa Divorce Package onthuld. Speciaal voor nieuwe singles (en hun vrienden) om de traantjes van hun break-up weg te feesten.

Net single? Vier het met dit feestpakket op party-eiland Ibiza! - 4

De reden? We trouwen nog wel, maar niet meer voor ‘eeuwig en altijd’. Ruim 57% van de huwelijken eindigt in een scheiding en daar speelt Ushuaïa handig op in. Het feestpakket bevat onder meer een Party All Night Long-kamer voor fuifjes tot in de late uurtjes. Krijg je tussendoor trek, dan kun je met het Be Single Finger buffet het single zijn vieren en tegelijkertijd je maag vullen. Verder heb je toegang tot de bar op het dakterras en een privéjacuzzi waar je lekker kunt bubbelen en met een fles champagne je verdiet wegdrinkt.

Net single? Vier het met dit feestpakket op party-eiland Ibiza! - 2

Je wordt tijdens je verblijf volop in de watten gelegd, maar daar hangt dan ook een prijskaartje aan. Vanaf mei is het pakket te boeken vanaf €599 per persoon, met een minimum van 2 nachten en 5 kamers. In het hoogseizoen (15 juni t/m 14 september) is het pakket €100 p.p. duurder.

Net single? Vier het met dit feestpakket op party-eiland Ibiza!

Zie jij het wel zitten om te feesten op Ibiza, maar is de prijs van dit partypakket je wat te gortig? Het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel heeft ook arrangementen voor minder geld. Zo heb je een 4-daagse vakantie inclusief vlucht en verblijf vanaf €316 p.p. Je vertrek is het goedkoopst in mei, precies wanneer het clubseizoen op het eiland van start gaat!

Net single? Vier het met dit feestpakket op party-eiland Ibiza!