Andere

Voor de echte Harry Potter-fans: verblijf in 2021 in de hut van Hagrid

Een deal van , 5. okt. 2020 12:02

Ahoy Piraten,

Pssstt! Hey, we zijn ook genomineerd voor website van het jaar 2020. Heb je een paar seconden om ons te helpen? Onze dank is groot!

Voor de echte Harry Potter-fans: verblijf in 2021 in de hut van Hagrid - 4

Wil je 2021 eens gebruiken om heel wat vakanties in te halen! Ga genieten van een heerlijk verblijf in Engeland. Kan je geen genoegen krijgen van een knus verblijf? En ben je een enorme fan van Harry Potter? Goed nieuws! In Groot-Brittannië is een knusse cottage geopend die sprekend lijkt op het hutje van Hagrid.

De zogenoemde Ground Keepers Cottage, dat veel aandacht voor detail is nagebouwd, biedt plaats aan maximaal zes personen en kost normaal gesproken 249 pond (300 euro) per nacht.

Voor de echte Harry Potter-fans: verblijf in 2021 in de hut van Hagrid - 2

Overigens is op hetzelfde terrein als Hagrids hut ook een huisje te vinden dat duidelijk is geïnspireerd door de Lord of the Rings-films. Het biedt plaats aan vier volwassenen en twee kinderen en beschikt onder meer over een keuken, luxe badkamer en een gezellige eet- en woonkamer. Een overnachting boek je hier. Je kunt er ook voor kiezen om in een Gryffindor-thema accommodatie te verblijven.

Voor de echte Harry Potter-fans: verblijf in 2021 in de hut van Hagrid

Bron foto's: northshire.co.uk

Voor de echte Harry Potter-fans: verblijf in 2021 in de hut van Hagrid