Andere

Voor de echte Harry Potter-fans: vier de kerstdagen in Hagrids hut vanaf €1!

Een deal van , 13. sep. 2019 14:00

Ahoy Piraten,

Wil je Kerst dit jaar eens ergens anders vieren dan bij je (schoon)ouders en familie? En ben je een enorme fan van Harry Potter? Goed nieuws! In Groot-Brittannië is afgelopen april een knusse cottage geopend die sprekend lijkt op het hutje van Hagrid.

De zogenoemde Ground Keepers Cottage, dat veel aandacht voor detail is nagebouwd, biedt plaats aan maximaal zes personen en kost normaal gesproken 295 pond (330 euro) per nacht. Tot en met 31 oktober kun je echter voor 1 pond per lootje meedoen aan een wedstrijd met als ultieme prijs een 7-daagse overnachting gedurende de kerstvakantie!

Voor de echte Harry Potter-fans: vier de kerstdagen in Hagrids hut vanaf €1! - 2

Bij de prijs zit een stoomtreinrit vanaf het station waar de Hogwarts Express in de films stopt, inbegrepen. Daarnaast krijgen de gelukkige winnaar en zijn vrienden een mand met kerstcadeaus en een ontmoeting met Harry Potter (niet de echte, maar een imitator) en sneeuwuil Hedwig. Lijkt jou dat wel wat? Via deze pagina kun je - onbeperkt - je geluk beproeven!

Voor de echte Harry Potter-fans: vier de kerstdagen in Hagrids hut vanaf €1!

Overigens is op hetzelfde terrein als Hagrids hut ook een huisje te vinden dat duidelijk is geïnspireerd door de Lord of the Rings-films. Het biedt plaats aan vier volwassenen en twee kinderen en beschikt onder meer over een keuken, luxe badkamer en een gezellige eet- en woonkamer. Een overnachting boek je hier.

Bron foto's: northshire.co.uk

Voor de echte Harry Potter-fans: vier de kerstdagen in Hagrids hut vanaf €1!