Andere

Virtuele kerstsfeer bij de beroemdste kerstboom ter wereld in New York

Een deal van , 24. dec. 2020 18:00

Ahoy Piraat!

Arrrr piraat... mis je New York ook zo erg? Wij wel! De gedachte dat we er vanaf maart 2020 niet meer naartoe mochten gaan is toch een verdrietig gevoel. We hopen dat het allemaal snel weer mag.

Die tijden van onbegrensd reizen komen terug. Reizen voelt voor nu vooral nostalgisch. Die nostalgie wakkeren we met dit artikel nog meer aan, want we vonden een prachtige virtuele tour door de hoofdstraten en lanen van Manhattan, dat versierd is voor Kerstmis!

Geen mondkapjes, geen 1.5 meter en geen verlate straten, want de tour dateert uit de kerstperiode van 2019, dus voor het begin van de pandemie. Met de beste wensen en de hoop dat de volgende kerst hetzelfde zal zijn als wat je in de video zult zien!

Virtuele kerstsfeer bij de beroemdste kerstboom ter wereld in New York - 2

New York is (of was...) één van de meest bezochte steden ter wereld, vooral tijdens de kerstperiode, die ondanks de atmosferische kou de harten en zielen van bezoekers weet te verwarmen met de meest sfeervolle kerstversieringen die er te vinden zijn!

De virtuele tour, beschikbaar op YouTube, duurt iets meer dan 20 minuten en brengt je van de versierde straten van New York: Fifth Avenue, de winkelstraat bij uitstek, naar het Rockefeller Center, de locatie waar al decennia lang misschien wel de beroemdste kerstboom elk jaar staat. Misschien wel de beroemdste kerstboom van de wereld!

Ben je er klaar voor? Tijd om heerlijk te wandelen, zonder die verschrikkelijke kou. Check de video hieronder!

Kevin McCallister en de kerstboom van het Rockefeller Center...


Heb jij als fantastische reisfanaat in het verleden het geluk gehad deze wandeling zelf gemaakt? Wat kan je er ons over vertellen? Laat het ons weten in de opmerkingen!

Virtuele kerstsfeer bij de beroemdste kerstboom ter wereld in New York

Virtuele kerstsfeer bij de beroemdste kerstboom ter wereld in New York