Andere

WAUW! Onderwater overnachten in een 'Reefsuite' bij het Great Barrier Reef in Australië

Een deal van , 26. feb. 2021 8:00

Ahoy!

We hebben in onze tijd als piraten al een aantal geweldige accommodatie voorbij zien komen, maar deze hoort zeker in onze top 3 thuis! Wist je dat je onderwater kunt slapen in de Coral Sea bij het Great Barrier Reef?

Reefworld is a pontoon moored offshore at Hardy Reef and there are a number of experiences you can enjoy, including a night on-deck or you can go all out and stay in a stunning Reefsuite below deck with stunning views of the Great Barrier Reef.

Reefworld ligt voor de kust bij Hardy Reef en biedt verschillende bijzonder onderwater ervaringen aan. Zo kan je hier bijvoorbeeld een nachtje verblijven in de prachtige Reefsuite met een waanzinnig uitzicht op het Great Barrier Reef.

Dit luxe pakket begint met een cruise door de Whitsunday-eilanden om rond 11.00 uur bij Hardy Reef aan te komen voor een lekker lunch. Daarna heb je de mogelijkheid om een helikoptervlucht te maken, te snorkelen, te duiken of te zwemmen.

Later op de avond ga je genieten van een prachtige zonsondergang terwijl je heerlijk gaat dineren onder het licht van de sterren. In de suite sta je midden in de onderwaterwereld en kan je eindeloos meekijken met het leven van het koraalrif.

De onderwaterkamers hebben ramen in de muren en in de vloer, zodat je een geweldig uitzicht hebt op de vissen en andere bijzondere dieren die voorbij zwemmen.

Er zijn wel een aantal dingen die je mee moet nemen op deze bijzondere reis! De volgende dingen heb je nodig: een kleine weekendtas met toiletartikelen, extra setje kleding, badkleding, beschermende kleding, hoed en zonnebrandcrème, camera, lichte jas of trui en contant geld en of een creditcard.

De details

  • Kom aan bij deze unieke accommodatie via een schilderachtige cruise met Whitsundays
  • Er zijn twee onderwaterkamers beschikbaar (king double of twin single opties)
  • Elke kamer beschikt over luxe beddengoed, een eigen badkamer met glazen wanden en uitzicht op de spectaculaire onderwaterwereld van het Great Barrier Reef.
  • Alle maaltijden zijn inbegrepen: ontbijt, lunch & diner
  • Alle drankjes zijn inbegrepen, ook bier en wijn (cocktails en sterke drank)
  • Spectaculair terras onder de sterren (hier ga je dineren)
  • Je kan hier meedoen met verschillende activiteiten: een snorkel tour met gids en een semi-onderzeeër tour
  • Toegang tot het onderwaterobservatorium
  • Optionele activiteiten (op eigen kosten): duiken

Check het hier!

Het Great Barrier Reef is 's werelds grootste koraalrif in de Koraalzee, voor de kust van Queensland, Australië. Het rif is ongeveer 344.400 vierkante kilometer groot, strekt zich uit over 2.300 kilometer en bestaat uit meer dan 2.900 individuele riffen en 900 eilanden die zich uitstrekken.

WAUW! Onderwater overnachten in een 'Reefsuite' bij het Great Barrier Reef in Australië - 8

WAUW! Onderwater overnachten in een 'Reefsuite' bij het Great Barrier Reef in Australië - 6

WAUW! Onderwater overnachten in een 'Reefsuite' bij het Great Barrier Reef in Australië - 4

WAUW! Onderwater overnachten in een 'Reefsuite' bij het Great Barrier Reef in Australië - 2

WAUW! Onderwater overnachten in een 'Reefsuite' bij het Great Barrier Reef in Australië

WAUW! Onderwater overnachten in een 'Reefsuite' bij het Great Barrier Reef in Australië