Andere

We zijn genomineerd voor de Website van het Jaar 2019, stem jij op ons?

Een deal van , 10. sep. 2019 12:00

Ahoy Piraten!

Elke dag speuren we het web af naar de goedkoopste vliegtickets, tofste hotels en beste pakketreizen. We selecteren de scherpste deals, zodat jij goedkoper (en misschien nog wel vaker!) op reis kunt gaan. En het lijkt erop dat dit wordt gewaardeerd, want we zijn genomineerd voor de 'Website van het jaar 2019’ award in de categorie Reizen!

Stem op ons!

Een nominatie is al mooi, maar de prijs winnen is natuurlijk nog mooier. En daar kunnen we jullie hulp goed bij gebruiken! Ben je tevreden met wat we dagelijks online plaatsen, geef ons dan wat liefde door je stem uit te brengen. Je maakt dan meteen kans op een Sonos PLAY:5, Bol.com cadeaubonnen (5 x €100) of een luxe weekendje weg in een 4*-hotel. Niet verkeerd!

Let op: om je stem te bevestigen, ontvang je een bevestigingsmail. Bij sommige e-mailproviders - zoals Gmail - komt dit bericht in de spambox terecht.

Over de Website van het jaar

De Website van het Jaar is een organisatie die jaarlijks verschillende websites in hun respectievelijke categories beloont met een award. De allerbesten worden gekozen door het publiek, jullie dus! Stemmen kan tot en met 18 oktober en de winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Website van het Jaar Awardshow op 20 november.

Waardeer je ons harde werk of ben je gewoon blij met de deals die je voorbij ziet komen, stem dan op ons! Het kost maar 1 minuut en vergeet vooral niet om je inzending te bevestigen door te klikken op de link in de bevestigingsmail. Alvast bedankt namens het VakantiePiraten-team!

We zijn genomineerd voor de Website van het Jaar 2019, stem jij op ons?

We zijn genomineerd voor de Website van het Jaar 2019, stem jij op ons?