Andere

Wereldreiziger gezocht! Gratis reizen deze zomer in ruil voor foto's en video's

Een deal van , 17. apr. 2019 20:00

Ahoy Piraten,

Ben jij ook zo jaloers op al die influencers die gratis de wereld mogen overreizen in ruil voor foto's en video's? Zou jij ook wel zo'n leven willen leiden? Dan hebben wij een oplossing voor je gevonden. Onze partner-in-crime Corendon is namelijk op zoek naar een Wereldreiziger.

Wereldreiziger gezocht! Gratis reizen deze zomer in ruil voor foto's en video's - 4

Corendon is namelijk op zoek naar een persoon die beschikbaar is in de maanden juni, juli en augustus om non-stop te reizen. Deze zomerbaan biedt jou de kans om je twee passies te combineren: reizen, en mensen jaloers maken met al je foto's en video's. Je mag langs de bestemmingen van Corendon gaan, van Turkije tot aan Bali en hier lekker plaatjes schieten voor de social media kanalen van Corendon.

Wereldreiziger gezocht! Gratis reizen deze zomer in ruil voor foto's en video's - 2

Kan jij dus wel overweg met Instagram, Facebook en alle andere social kanalen? En lukt het jou wel om een paar mooie plaatjes te schieten en leuke vlogs te maken? Solliciteer dan direct!

Hoe verloopt het sollicitatieproces? Op de website van Corendon staat een checklist met alle stappen die je moet ondernemen voor een succesvolle sollicitatie. De deadline hiervoor is 1 mei. Als je dit met succes hebt uitgevoerd, selecteert Corendon 3 gelukkige winnaars die worden uitgenodigd om bij hun op kantoor nader kennis te maken. Je krijgt vervolgens een challenge met de overige twee kandidaten en hieruit wordt een winnaar gekozen.

Wereldreiziger gezocht! Gratis reizen deze zomer in ruil voor foto's en video's

Je avontuur begint op 20 mei. In deze week maak je kennis met al je nieuwe collega's en wordt er een reisschema gemaakt. Vanaf juni ga je daadwerkelijk op vakantie. Klinkt lekker, toch?


Wereldreiziger gezocht! Gratis reizen deze zomer in ruil voor foto's en video's