Andere

WOW! Schrijf je in & win een plek voor een reis naar de maan in 2023!

Een deal van , 6. mrt. 2021 18:00

Ahoy Piraten!

Je hebt er misschien al over gehoord op het nieuws, de Japanse miljardair Yusaku Maezawa wil niet één maar acht plaatsen aanbieden voor een reis naar de maan!

Hij boekte de expeditie al in 2018 en was de eerste man die een reis boekte met het ruimtevaartuig dat door SpaceX werd ontwikkeld.

De reis zou gepland zijn voor 2023 met in totaal 10 tot 12 passagiers, waar de "gelukkige winnaars" een rondje om de maan zullen maken en daarna weer terug naar de aarde.

De Japanner meldde deze week op zijn Twitter-account dat hij het aanmeldingsproces wilde verbreden zodat getalenteerde individuen zich kunnen aanmelden voor een plek. Hij zou graag willen dat er kunstenaars meegaan naar de maan. Het goed nieuws is dat volgens hem iedereen die iets creatiefs doet een kunstenaar is, bijna iedereen kan zich dus aanmelden! Je moet dus creatief zijn op je eigen manier en je moet bereid zijn om je grenzen te verleggen, letterlijk en figuurlijk!

Hoe kan je je opgeven?

Je moet je voor 14 maart registeren voor de voorselectie, dan volgt op 21 maart de eerste screening, degenen die doorgaan moeten een opdracht en daarna een interview doen. Eind mei 2021 worden de winnaars geslecteerd. Maar de uiteindelijke deadlines hangen natuurlijk haf van de voltooiing van het SpaceX-ruimtevaartuig.

Lijkt een ruimtereisje naar de maan jou ook wel wat? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van de eerste maanreis sinds de laatste Amerikaanse Apollo-missie in de jaren zeventig.

Geef je op!

WOW! Schrijf je in & win een plek voor een reis naar de maan in 2023! - 2

WOW! Schrijf je in & win een plek voor een reis naar de maan in 2023!

WOW! Schrijf je in & win een plek voor een reis naar de maan in 2023!