Andere

Wow - de meest bijzondere onderwater hotels ter wereld!

Een deal van , 4. aug. 2017 20:03

Wij piraten houden van 2 dingen: water en nieuwe, bijzondere en onvergetelijke ervaringen opdoen. Na een mooie zoektocht, hebben we iets gevonden dat beiden combineert! Hier is namelijk onze lijst van de meest speciale onderwaterhotels ter wereld.


Hilton’s Conrad Maldives Rangali Island Resort — Malediven

Ben jij op zoek naar het paradijs? Wij hebben het gevonden op de Malediven! Deze vakantiedroom heeft kilometers witte stranden en een adembenemende onderwaterwereld. Dit komt in het Hilton - waar je de mogelijkheid hebt te dineren onder een gigantische onderwaterkoepel - zeker tot zijn recht. Dit 5-sterren hotel heeft niet alleen een onderwaterrestaurant, maar heeft ook een zeer luxe onderwaterkamer. Perfect voor een huwelijksreis!

Wow - de meest bijzondere onderwater hotels ter wereld! - 16

Boek nu


Manta Resort, Tanzania

Het Manta Resort op Pemba Eiland in Tanzania biedt veel meer dan alleen een plek om te slapen in het paradijs. Hier kun je de kans krijgen om te overnachten in een onderwaterkamer omgeven door kristalhelder water en de meest kleurrijke vissen die de zee te bieden heeft.

Wow - de meest bijzondere onderwater hotels ter wereld! - 14

Turkoois blauw water zo ver het oog reikt, stranden die echt de naam droomstrand verdienen en een hotel dat veel meer biedt dan alleen een plek waar gasten kunnen slapen.

Wow - de meest bijzondere onderwater hotels ter wereld! - 12

Deze slaapkamer is namelijk onderwater met een adembenemend 360° panorama uitzicht van het zeeleven. In plaats van schaapjes, kun je dus visjes tellen!

Wow - de meest bijzondere onderwater hotels ter wereld! - 10

Naar resort


Poseidon Undersea Resort - Katafinga Island, Fiji

Voor deze onderwaterdroom in Fiji kun je je op dit moment alleen nog maar inschrijven, maar dat is het wel waard toch? Pure luxe in combinatie met een prachtig uitzicht; wat wil je nog meer. Naast de 22 kamers, een restaurant en een bar, komt hier binnenkort ook een bibliotheek, een trouwkapel en een spa - pure luxe onder water!

Wow - de meest bijzondere onderwater hotels ter wereld! - 8

Wow - de meest bijzondere onderwater hotels ter wereld! - 6

Wow - de meest bijzondere onderwater hotels ter wereld! - 4

Naar resort


Bonus: Hydropolis — Dubai

Ook dit luxe onderwaterparadijs is nog niet beschikbaar voor het publiek en we weten ook nog niet precies of dit ooit het geval zal zijn. De opening van dit onderwaterhotel in Dubai moest eigenlijk plaatsvinden in 2006, maar door financiële redenen werd het project stil gelegd. Of de dure 600 miljoen euro onderneming ooit bezocht kan worden valt nog te bezien, maar wij blijven in ieder geval dromen!Heb jij ook de wens om nu meteen aan een unieke onderwaterreis te beginnen?

Boek je vlucht nu!


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de beste deals recht in je inbox. Blijf als eerste op de hoogte van error fares en onze meest spectaculaire deals door je in te schrijven voor onze WhatsApp notificaties. Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Wow - de meest bijzondere onderwater hotels ter wereld! - 2

Wow - de meest bijzondere onderwater hotels ter wereld!


Wow - de meest bijzondere onderwater hotels ter wereld!