Andere

YASS! In Zeeland kan je High Tea-en & wandelen met alpacas en wij zijn fan!

Een deal van , 10. okt. 2020 20:00

Ahoy KnuffelPiraten!

Voordat we je deze schattige alpacas voorleggen, hebben we nog even je aandacht nodig. We zijn genomineerd voor website van het jaar 2020. Heb je een paar seconden om ons te helpen? Onze dank is groot!

YASS! In Zeeland kan je High Tea-en & wandelen met alpacas en wij zijn fan! - 6

STEM OP ONS

In tijden van quarantaine en verveling is iedereen opzoek naar vermaak. En wat is er nou leuker dan filmpjes en foto's bekijken van super schattige & fluffy alpacas! Die hebben we natuurlijk voor jou gevonden! Er is een hele fijne plek in Zeeland waar je naar hartenlust met deze super schattige beestjes kan aaien en knuffelen. Hieronder kan je de filmpjes en foto's bekijken!

Bij Alpacas Zeelandia kan je een strandwandeling met deze super lieve alpacas, ook is het mogelijk om te High Tea-en tussen deze lieve beestjes! Er zijn 6 jonge en tamme alpacas die bij deze bijzondere ervaring lekker aan je komen snuffelen. Zo heb je Alpha, Ada, Arenda, Aafje, Amber en Bonne.

YASS! In Zeeland kan je High Tea-en & wandelen met alpacas en wij zijn fan! - 4

Bron: Alpacas Zeelandia

Naast wandelen en High-Tea-en kan je ook kiezen voor een alpaca picknick, bubbels en hartige hapjes tussen de alpacas of je eigen besloten alpaca ervaring. Ook zijn ze te boeken als de filmsterren die het zijn voor filmpjes, fotoshoots, bruiloften, trainingen en wandelen op locatie! Klik hier voor het volledige prijsoverzicht!

YASS! In Zeeland kan je High Tea-en & wandelen met alpacas en wij zijn fan! - 2

Bron: Alpacas Zeelandia

Kan je echt geen afscheid van deze schatjes nemen? Blijf dan bij ze slapen. Er is een mogelijkheid om te blijven slapen in een fijn appartement in de buurt, in een vakantiewoning of lekker kamperen op de mini-camping.

YASS! In Zeeland kan je High Tea-en & wandelen met alpacas en wij zijn fan!

Bron: Alpacas Zeelandia

Waar wacht je nog op? Klik hier en reserveer jouw alpaca uitje!

YASS! In Zeeland kan je High Tea-en & wandelen met alpacas en wij zijn fan!