VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Ontvang vanaf nu onze beste deals via WhatsApp!

Meld je aan en krijg de beste deals direct op je telefoon met onze nieuwe WhatsApp-service!

Er zijn 3 manieren om je aan te melden:

1️⃣ Meld je aan via WhatsApp:

OF

2️⃣ Stuur een bericht met het woord START naar: +31 635250070

OF

3️⃣ Scan de QR-Code

Wat kan je verwachten van onze WhatsApp-service?

  • Deze service is helemaal gratis

  • Je krijgt een paar keer per week van ons berichtjes met de beste aanbiedingen

  • Je bent als eerste op de hoogte en mist geen enkele deal

  • Je kan je altijd weer afmelden door het woord STOP te sturen

Door je aan te melden voor onze WhatsApp-service, ga je akkoord met het ontvangen van commerciële aanbiedingen van HolidayPirates via de geselecteerde messenger en stem je tegelijkertijd in met de verwerking van je gegevens in de VS in overeenstemming met Art. 49, paragraaf 1, clausule 1, lit. a van de AVG. Meer informatie hierover is te vinden in ons privacybeleid. Voor het verzenden van aanbiedingen via WhatsApp wordt de technische dienstverlener Vonage B.V., gevestigd in de VS, gebruikt als onze orderverwerker.