VakantiePiraten Reizen op piraten prijzen!

Over ons

Hoe de blog begon

Als student reisde Igor voor een koopje de hele wereld over: voor €200 naar Rio, voor €250 naar Miami of een dag naar Londen voor €50. Om zijn kennis over gunstige reizen te delen met de gemeenschap, lanceerde Igor in 2011 de blog Urlaubspiraten.de. Het tot nu toe uniek concept won snel aan populariteit en hierdoor richtte hij samen met Sebastian HolidayPirates GmbH op. Vandaag behoort Urlaubspiraten.de tot een van de grootste reiswebsites in Duitsland en is het de grootste sociale gemeenschap voor miljoenen Duitsers.

Naast Duitsland zijn we ondertussen met onze reizenportaal in verschillende landen aanwezig in zeven talen – in Oostenrijk, Zwitserland, Nederland en België, Italië, Groot-Brittannië en Ierland, Zweden, Polen, Frankrijk en Spanje. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Berlijn, maar we hebben ook bureaus in Londen en Lyon.Wat bieden wij aan?

In plaats van onoverzichtelijke productportfolio's aan te bieden, kunnen reizigers bij ons inspiratie vinden voor een volgende vakantie tegen betaalbare prijzen. Door onze redactie wordt elke dag op talrijke websites gezocht en worden gunstige hotels, vluchten en vakantiepakketten samengesteld en gepubliceerd. Daarnaast publiceren wij informatie over tegoedbonnen en aanbiedingen van trein- en busreizen.

Wij kijken altijd met onafhankelijk oog naar de beste reisaanbiedingen, gebruiken hierbij verschillende bronnen en publiceren alleen deals die een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben en voor jullie ontspannend zijn.

Met het Reisalarm in de App, de Newsletter en onze Website blijft u het beste geïnformeerd. Daarnaast bieden wij u Facebook en Twitter aan met alle ideeën voor uw volgende vakantie.

Zoeken en Boeken

Zit er geen passende aanbieding voor u bij? Kijk dan eens in onze rubriek „Zoeken en Boeken“. Hier heeft u de mogelijkheid om gunstige hotels, vluchten of reispakketten, volgens uw reisdoel en geschikte tijd te zoeken en de prijzen van verschillende aanbieders te vergelijken. Met verschillende filterfuncties kunnen de zoekresultaten verminderd worden, door bijvoorbeeld te filteren op budget, familie of single reizen, berg of zee, transfermogelijkheden of hotelbeoordelingen.

Wanneer u alleen een hotel zoekt of wilt boeken, kijk dan hier: Hotels. Uw gunstige vlucht zoekt u hier uit: Vlucht. Als het alleen een huurauto betreft voor een weekendtrip, klik dan hier: Huurauto. De gunstigste vlucht in combinatie met een hotel vindt u hier in de categorie: Vlucht + Hotel.

Het logboek

Passend bij onze gunstige aanbieding biedt het logboek veel leesmateriaal over reizen. Hier worden bijvoorbeeld tips voor de leukste stedentrips, tips voor een low-budget verblijf in de Malediven, een EHBO-checklist en informatie over de bereikbaarheid van de verschillende luchthavens. Kom maar eens kijken!

More information (in English)