sri_lanka_urlaub_angebot_guenstig_strandPin it

Keuzestress? Boek een verrassingsreis!

Ben jij zo iemand die na eindeloos wikken en wegen eigenlijk nog steeds niet weet waar je naartoe wil op vakantie? Of hou je gewoon van verrassingen of het onbekende? Dan is een verrassingsreis misschien wel perfect voor jou! In een verrassingsreis is het, je raad het al, een verrassing wat de bestemming van je vakantie wordt. 

Maar, geen paniek, je hebt wel enigszins invloed op waar je naartoe gaat. Zo kun je bijvoorbeeld bestemmingen wegstrepen waar je al bent geweest, of bestemming waar je gewoon absoluut niet naartoe wilt. Hieronder vind je de beste verrassingsreis aanbiedingen van dit moment.

Verblijf op goede locaties en vlieg met de beste maatschappijen

Er worden alleen hotels geselecteerd met goede reviews en met een algemeen cijfer van een 8 of hoger. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je in slechte hotels terecht komt die je verrassingsreis verpesten. Daarnaast vliegen we alleen met de beste airlines, dus begint én eindigt je reis altijd op een fijne manier! 

Verschillende type reizen, voor ieder wat wils

De bestemmingen van de verrassingsreizen zijn niet alleen maar met het vliegtuig te bereiken. Je kunt ook voor de optie kiezen om met de trein of auto te reizen wanneer je liever niet met het vliegtuig wil. Wanneer je voor een verrassingsreis met het vliegtuig kiest, zit er alleen handbagage inbegrepen en zal je dus extra ruimbagage bij moeten boeken. Er zijn veel verschillende type reizen waar je uit kan kiezen, waardoor je verrassingsreis altijd aan jouw eisen voldoet.

Kies bijvoorbeeld voor een stedentrip verrassingsreis en krijg een paar opties van steden waar je naar toe gaat. Zo kun je bijvoorbeeld een 3- of 4-daagse stedentrip boeken met de steden Milaan, Porto, Krakau, Dublin, Budapest, Rome of Berlijn als opties! Of boek een verrassings-stedentrip naar Italië en ontdek één van de steden Milaan, Venetië, Pisa, Rome, Florence of Napels. Je geeft bij de boeking aan met hoeveel personen je wilt gaan, welke datum je wil vertrekken en vanaf welke luchthaven je wil vliegen. De aanbieder van de verrassingsreis kiest dan wat de voordeligste bestemming is op basis van de beschikbaarheid. Omdat hierdoor de vluchten en kamers zo efficiënt mogelijk worden ingedeeld profiteer jij van geweldige prijzen! Twee weken voor vertrek hoor je waar je reis naartoe zal gaan zodat je je toch enigszins kan voorbereiden tijdens het pakken van je koffer!

Je kunt ook een zomervakantie verrassingsreis boeken en kom er pas kort voor vertrek achter waar je je handdoekje gaat uitrollen om van de zon te genieten. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om vijf dagen te relaxen aan het strand, een all-inclusive vakantie te boeken of een combinatie te maken tussen stad en strand. Bij de laatste optie verblijf je drie dagen in een stad, waarna je verder reist naar het volgende hotel en vier dagen op het strand te kunnen relaxen. Je slaapt altijd in een hotel, B&B of appartement en hebt altijd een privé kamer met badkamer. Je verblijfplaats in de stad ligt altijd op een goede locatie, en je bent maximaal 15 minuten met het OV onderweg naar het centrum. Je accommodatie bij strand ligt altijd in de buurt van het strand en de zee. Bij deze optie hoor je pas vlak voor vertrek waar je vakantie gaat vieren, wat deze verrassingsreis extra spannend maakt! Met een verrassingsreis weet je misschien niet waar je terecht komt tijdens je boeking, maar je kan er van uitgaan dat de vakantie hoe dan ook geweldig wordt!

Laat je verrassen en vier vakantie op een plek die je nooit had verwacht

Laat je fantasie op hol slaan en boek een verrassingsreis. Misschien ben je inspiratieloos voor nieuwe vakantiebestemmingen of kies je eigenlijk altijd voor dezelfde type bestemmingen. Met een verrassingsreis kom je wellicht op een plek wat je van tevoren nooit had verwacht. Duik in het diepe en ga op zoek naar het onbekende.