Pin it

De beste voorjaarsvakantie aanbiedingen

Eindelijk, de voorjaarsvakantie is in zicht! De kinderen zijn vrij en het liefst ga je even weg uit je normale leven in Nederland of België. Daar zijn tal van mogelijkheden voor! Van ski- en wandelvakanties tot ontspannen zonnen op een tropisch eiland. Waar begin je met zoeken? Nou hier! We hebben de beste voorjaarsvakantie aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. Deze lijst wordt regelmatig geactualiseerd, dus houd de pagina in de gaten!

De leukste deals in de Voorjaarsvakantie

Hiep Hoera! Het is weer voorjaarsvakantie. Even een weekje lekker weg van school of werk. Maar nu het grote probleem: waar ga je heen? Ga je een weekendje weg in een vakantiehuisje? Of wil je misschien nog wat winterzon scoren of lekker op ski-vakantie? Klinkt een last minute stedentrip beter voor je? Goedkope vluchten naar een tropische bestemming zijn ook goed! Of misschien wil je toch gewoon Carnaval vieren in het zuiden? Keuze genoeg, om nog maar niet te spreken van het aanbod. Waar moet je beginnen met zoeken voor je ideale bestemming voor de krokusvakantie? Bij VakantiePiraten hebben we alle aanbiedingen voor je op een rij.

Op deze pagina vind je alle vakantie deals en aanbiedingen voor februari en begin maart. Doorgaans valt de voorjaarsvakantie namelijk in deze periode. Wanneer je precies de voorjaarsvakantie kunt vieren, is afhankelijk van je locatie. In regio midden en zuid valt de vrije periode grofweg tussen 22 februari en 1 maart, oftewel week 9. Regio noord is een weekje eerder, namelijk van 15 t/m 23 februari (week 8). Dit zijn de adviesdata in 2020 die de overheid in Nederland jaarlijks bepaalt. De Krokusvakantie in België valt tussen 24 februari en 1 maart (week 9).

Houd er rekening mee dat tijdens deze weken de prijzen voor vakanties stijgen. Het kan dus zijn dat je voor een strandvakantie of stedentrip enkele (honderden) euro's meer betaalt. Ben je niet gebonden aan de schoolvakantie, omdat je bijvoorbeeld geen kinderen hebt, dan is het aan te raden om in een andere week op reis te gaan. In het laagseizoen kun je je vluchten en hotels doorgaans stukken goedkoper boeken en zelfs een last minute is dan aanzienlijk voordeliger. Doe er je voordeel mee, want zo hou je geld over en kun je nog vaker op vakantie!

Meer vakantiedeals

Zoek je geen reis voor de voorjaarsvakantie, maar voor een andere periode? Goed nieuws! Bij VakantiePiraten hebben we ook handige overzichten met de beste reisaanbiedingen voor de zomervakantie, herfstvakantiekerstvakantie en ga zo maar door!