Pin it

De beste Corendon vakantie aanbiedingen

Vind hier een overzicht van de voordeligste zonvakanties van Corendon. Je hebt de keuze uit vele bestemmingen waar je goed en goedkoop van de zon kunt genieten.

Op vakantie met Corendon

Of je nu een heerlijke zonvakantie naar Spanje, Griekenland of Turkije wilt, er is altijd wel een goede aanbieding te vinden naar deze bestemmingen. Wil je toch iets verder weg? Dat kan met Corendon ook. Je kunt bijvoorbeeld naar Bali, Thailand en Brazilië en ook tropische eilanden als Bonaire en Curaçao mogen niet in het assortiment van Corendon ontbreken. Vaak heeft het online reisbureau goede aanbiedingen naar deze bestemmingen, en extra kassakorting als je vroeg boekt of juist voor een last minute vakantie gaat.

Houd er wel rekening mee dat in bepaalde periodes het zo kan zijn dat Corendon vakanties duurder zijn. De Middellandse Zee is vooral populair gedurende de zomervakantie. Het hoogseizoen begint van eind juni tot en met begin september. We zoeken zoveel mogelijk deals gedurende deze periode, maar het is veel goedkoper om buiten het hoogseizoen op zonvakantie te gaan. Bij bestemmingen als de Canarische eilanden, Tunesië, Egypte en Turkije heb je dan ook nog zeker heerlijke temperaturen te pakken en ook bij andere bestemmingen vind je aangename temperaturen.

Zoek de winterzon op

Hou je niet zo van guur weer en sneeuw? Gedurende de winterperiode biedt Corendon genoeg mogelijkheden aan om je winterdip om te zetten in een zomerse bui, want gedurende het hele jaar kan je verre bestemmingen in hun assortiment vinden. Je moet bijvoorbeeld denken aan het tropische Bali of het paradijselijke Curaçao, al vind je ook minder toeristische plekken zoals Gambia en Brazilië. Met een beetje geluk vind je al een zomerse reis van 9 dagen voor minder dan €600!

Kortom, je vindt bij Corendon gedurende het hele jaar heerlijke vakanties. Het aanbod zomerse deals is heel divers en er is voor ieder wat wils, van jong tot oud. Heb je geen zin om het complete aanbod te doorspitten, houd dan deze pagina in de gaten. Wij zoeken de beste aanbiedingen voor je uit zodat jij kunt genieten van een heerlijke vakantie met Corendon!