Pin it

De beste Kras vakantie aanbiedingen

Op zoek naar een voordelige zonvakantie, stedentrip of busreis? Kras is een goede optie! Dit online reisbureau heeft regelmatig interessante aanbiedingen naar uiteenlopende bestemmingen, van ver weg tot dichtbij. Hieronder hebben we de beste actuele deals op een rijtje gezet.

Alles wat je moet weten over Kras

Kras heeft in haar honderdjarig bestaan veel verandering meegemaakt. De reisorganisatie is ooit begonnen als lijndienst, maar specialiseerde eind jaren '40 in groepsreizen en dagjes weg. Inmiddels kun je met Kras overal naartoe. Je kunt interessante cruises maken tot imposante rondreizen. Van gezellige singlereizen tot gepersonaliseerde tochten. Met Kras kan je een dagje weg, tot een cruise waarmee je de wereld rond kunt gaan. Het is aan jou om te kijken welk aanbod van Kras het beste bij jou past.

Zonvakanties

Een lekkere zonvakantie, wie wil dat nou niet? Op Kras.nl vind je ook een rijkelijk aanbod naar vele zonnige vakantiebestemmingen. Bij Kras kan je naar veel Zuid-Europese bestemmingen zoals Mallorca, de Canarische eilanden en Turkije, maar ook verder van huis. Zo heb je bij Kras al een prachtige zonvakantie naar Bali, de Azoren of Curaçao. Het is maar net wat je wilt. Per seizoen kan het aanbod variëren, maar één ding is duidelijk; bij Kras kan je overal naartoe.

Rondreizen

Bij Kras vind je een zorgvuldig aanbod op het gebied van rondreizen. Zo kun je kiezen voor een korte rondreis dichtbij huis, tot het ontdekken van midden van Azië of Afrika. Voor veel Zuid-Europese bestemmingen is er sprake van een fly&drive. Dit houdt in dat deze rondreis inclusief huurauto is. Het betreft dus geen typische rondreis waarbij je met een groepsbus gaat toeren. Je bent vrij om te gaan en te staan waar en wanneer je wilt.

Een andere mogelijkheid is het boeken van individuele rondreizen. Deze rondreizen zijn vaak iets duurder, doordat je veel persoonlijke gidsen krijgt. Hierdoor kan je alle vragen stellen die je wilt en maakt het reizen een stuk prettiger.

Cruises

Je vindt ook vele voordelige cruises. Van een kleine cruise over de Rijn tot een heuse vaart rondom de wereld. Je bezoekt idyllische eilandjes en kunt vele bestemmingen in één reis bezoeken. Kies je voor een heerlijke cruise om heel Zuid-Europa te verkennen of toch net iets verder de Atlantische Oceaan over, jij hebt ruim de keuze! Kies een mooie cruise uit en ontdek de wereld! Zo kan jij moet een volle fotocamera weer naar huiswaarts!

Singlereizen

Alleen reizen is veel te saai! Kijk daarom eens naar een singlereis. Kras is voorloper op het gebied van singlereizen en heeft een gevarieerde aanbod op het gebied van singlereizen. Zo kan je dichtbij huis terecht, zoals een weekendje Brabant of op een rustige wandelweekend of ga een lekker naar verre bestemmingen zoals Gambia, Bali of Armenië.

Ontdek geweldige mensen en verken bijzondere bestemmingen. Kies je voor een heerlijke actieve vakantie, zoals lekker hiken in Guatemala, of kies je voor een meer ontspannende vakantie in Andalusië.

Stedentrips

Van Londen tot New York, van Valkenburg tot Dubai, Kras heeft alle stedentripjes voor jou beschikbaar gesteld! Zo heb je de keuze uit tientallen steden waar je voor een voordelige prijs kunt profiteren van een bruisende stad. In sommige gevallen kan je zelfs een bruisende stedentrip combineren met een mooie strandvakantie. Zo lenen stedentripjes naar Barcelona, Valencia of Dubai hier perfect voor! Kies snel jouw perfecte stedentrip en ga er op uit!

Duurzaam Toerisme

Kras is onderdeel van TUI. Aangezien TUI één van de grootste reisorganisaties ter wereld is, voelt het eveneens de verantwoordelijkheid om een focus te leggen op duurzaam reizen. Wat dit precies voor Kras en voor TUI betekent, kun je hier vinden.