EasyJet_Billigflieger_Sparen_guenstig_Angebot_Reisen_UrlaubPin it

De goedkoopste easyJet vluchten en tickets

Een van de bekendste low-cost vliegmaatschappijen is natuurlijk easyJet. Hiermee kun je bijzonder veel bestemmingen ontdekken voor een vriendenprijsje. Benieuwd naar onze reisaanbiedingen met easyJet vlucht? Je vind ze hieronder overzichtelijk op een rijtje.

Alles over easyJet

Als je regelmatig reist, ken je easyJet vast wel. De maatschappij vliegt op veel bestemmingen in Europe (en daarbuiten), van Napels tot Catania en van Berlijn tot Aqaba! EasyJet werd in 1995 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste vliegmaatschappijen voor budgetvluchten. Het bedrijf vervoert ongeveer 90 miljoen mensen per jaar en dat aantal neemt jaarlijks toe. Het hoofdkantoor zit in Londen en de core business is inmiddels uitgebreid met onder meer hotels, huurauto's en andere producten en diensten

Vliegroutes

Je hebt vele vliegroutes door heel Europa. Zo kun je vanaf Amsterdam naar vele bestemmingen met easyJet. Enkele voorbeelden zijn Hurghada, Tel Aviv, Boedapest, Berlijn, Napels, Agadir, Alicante en Fuerteventura. Dit is slechts een kleine selectie waar je vanaf Schiphol met easyJet kunt vliegen. Andere opties zijn het Griekse Rhodos en Corfu, bruisende steden als Wenen en Praag en het Engelse Manchester en Londen. Ook kun je vanaf Brussel Zaventem met easyJet vliegen naar onder andere Berlijn, Basel en Bordeaux. Vanaf Düsseldorf, Keulen en Dortmund heb je de mogelijkheid om te vliegen naar Berlijn en Londen.

EasyJet en bagage

Bij easyJet is ruimbagage niet inclusief, hiervoor geldt een meerprijs. Je handbagage mag bij easyJet maximaal 56 x 45 x 25 cm groot zijn. De bagage die onder de stoel wordt geplaatst mag maximaal 45 x 36 x 20 cm groot zijn. Dit is inclusief de wielen en hendels die aan de koffer of tas zitten. Er is geen limiet op het gewicht van je handbagage. De ruimte aan boord is beperkt en er kunnen slechts 70 stuks handbagage in de bagagevakken worden geplaatst. De overige handbagage wordt in het ruim geplaatst, maar hier zijn geen kosten aan verbonden. Je kunt je handbagage dan ophalen bij de afhaalband in de terminal. Het boeken van je ruimbagage kost ongeveer tussen de €8 en €40 per vlucht afhankelijk van het aantal kilo's en de vluchtroute.

Spelfouten in je vliegticket

Soms overkomt het, je maakt een spelfout in de naam van een vriend of vriendin. Het is geen uniek geval. Je noemt iemand bij een andere naam dan de officiële naam op zijn of haar paspoort. Bij kleine fouten mag je dit kosteloos wijzigen bij easyJet, wel zo fijn!

Boekingskosten

Bij easyJet geldt dat je per boeking extra administratiekosten moet betalen. Dit betreft €20 per vlucht. Daarom is onze aanrader om alle vluchten met easyJet in één keer te boeken. Hierdoor reis je het goedkoopst. Check alvast waar je over een paar maanden of volgend jaar naartoe wilt en boek alvast jouw vluchten met easyJet. Hierdoor ben je in één klap een stuk voordeliger uit en dit kan dan tientallen euro's schelen.