Pin it

EINDELIJK WEER GOED NIEUWS!! 

HOERA! Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020!

Dat is zeker wel een feestje waard! Want 2020 was tot nu toe geen pretje, maar dit nieuws verdient een vreugdedansje. Ook dit jaar (in barre tijden) zijn we weer genomineerd voor de 'Website van het Jaar 2020’ award in de categorie Reizen! Hoog tijd om campagne te gaan voeren dus! Daarom zullen we je de komende dagen bestoken met berichten met het vriendelijke verzoek om te gaan stemmen (wel voor ons natuurlijk). 

Elke dag staan wij op scherp om het hele internet in de gaten te houden en er voor te zorgen dat we geen enkel koopje mislopen! Reizen is onze passie en dat willen we graag met jullie delen. Dit doen we door inspiratie te delen, goedkope vluchten en bijzondere accommodaties te promoten, tips te geven over activiteiten en must-sees tijdens jouw reis en door jullie zo goed mogelijk te helpen met alle vragen.

Ben jij tevreden met wat wij elke dag online plaatsen en gun je ons het winnen van deze wedstrijd?!

Een nominatie is al mooi, maar we willen wel gewoon winnen natuurlijk! En daar hebben we jullie hulp bij nodig: "We want YOU to vote for us"! Door te stemmen help je niet allen ons maar ook jezelf. Je maakt namelijk kans op een Sonos PLAY:5, Bol.com cadeaubonnen (5 x €100) of een luxe weekendje weg in een 4*-hotel. Niet verkeerd toch?

Let op: om je stem te bevestigen, ontvang je een bevestigingsmail. Bij sommige e-mailproviders - zoals Gmail - komt dit bericht in de spambox terecht.


Over de Website van het Jaar

De Website van het Jaar is een organisatie die jaarlijks verschillende websites in hun respectievelijke categories beloont met een award. De allerbesten worden gekozen door het publiek, jullie dus! Stemmen kan tot en met 16 oktober en de winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Website van het Jaar Award Night.

Waardeer je ons dagelijkse speurwerk naar goedkope aanbiedingen, onze neusjes voor voordelige deals en onze hulp bij het plannen van jouw reisjes, stem dan op ons! Het kost maar 1 minuut en vergeet vooral niet om je inzending te bevestigen door te klikken op de link in de bevestigingsmail. Alvast bedankt namens het VakantiePiraten-team!