Zakynthos_Urlaub_angebotPin it

De beste Zakynthos vakantie aanbiedingen

Op vakantie naar Zakynthos is een goed idee als je van prachtige natuur houdt en natuurlijk dol op de zee bent. Het staat bekend als een ruig en groen eiland, ook vanwege de vele olijfgaarden en rozijnen. Een last minute of strandvakantie naar deze bestemming is voordelig en je bent er zo.

Zakynthos is fijn voor gezinnetjes en stelletjes. De hoofdstad Zakynthos-stad is sfeervol en barst van de gezellige winkels, restaurantjes en ligt aan de haven. Bijna alle reisbureaus bieden vakanties aan naar Zakynthos; gezien het eiland zo prachtig en populair is kun je er moeilijk omheen. Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor een vakantie naar Zakynthos.

Dit kun je doen op Zakynthos

Wist je dat je op Zakynthos schildpadden vindt? En dat niet alleen, het eiland heeft ook slangen, libellen, vogels en vele vlinders. Doordat Zakynthos gezegend is met vele groene natuurgebieden kunnen veel diersoorten hun weg gemakkelijk vinden. Vooral als je het binnenland ingaat, ontdek je vele natuurgebieden met veel diersoorten.

Verder kun je in de buurt prachtig duiken en snorkelen, en zo de prachtigste onderwaterdieren spotten. Met een beetje geluk kom je tijdens je vakantie op Zakynthos zelfs dolfijnen tegen. En wie van fotografie houdt, komt hier ook aan zijn trekken. Zakynthos kent namelijk talloze grotten en rotsformaties die bijzonder fotogeniek zijn. Je kunt op het eiland speciale excursies boeken om de mooiste grotten te aanschouwen en op de gevoelige plaat te leggen.

Aan de noordwestkust bevindt zich de bekendste trekpleister van Zakynthos: het scheepswrak. Doordat in 1978 een handelsboot in de problemen kwam door een storm, is de boot aangespoeld op dit strand. Sindsdien is het een van de meest gefotografeerde plaatsen van Griekenland. Mensen kunnen dit strand alleen per boot bezoeken. Het beeld is nog mooier te aanschouwen vanaf de klif bovenaan.

Uitgaan op Zakynthos

Het Griekse eiland is bij uitstek geschikt voor een strandvakantie. Aan het einde van de dag kun je hier bovendien heerlijk eten en drinken. In de kleine, gezellige en soms toeristische dorpjes vind je tal van cocktailbarretjes, schattige restaurants en volop entertainment. Wil je tot in de late uurtjes feesten, dan is de badplaats Laganas een goede optie. Die stad heeft een lange 'strip' vol bars, discotheken, karaokebars en stripclubs. Je moet ervan houden, maar uitgaan is hier dus zeker mogelijk!

Meer vakanties naar Griekenland

Griekenland is een geliefde vakantiebestemming onder Nederlanders en Belgen. Hieronder hebben we de beste reisaanbiedingen naar alle Griekse bestemmingen voor je op een rijtje gezet.