Vakanties
vanaf 449€ p.p.

12-daagse rondreis Cuba vanaf €449 incl. retourvlucht en 2 overnachtingen in Havana

Een deal van , 2. okt. 2019 14:00

Ahoy Piraten,

Altijd al gedroomd van een vakantie naar Cuba, het land van de sigaren, salsa, rum en klassieke auto's? Goed nieuws! Je vliegt nu al heel voordelig naar Havana, de hoofdstad van dit sfeervolle Caribische eiland, waar je 12-daagse rondreis begint. Inclusief retourvlucht vanaf Amsterdam en de eerste 2 overnachtingen betaal je slechts €449 per persoon.

Een vergelijkbare pakketreis is doorgaans €300-400 duurder en biedt minder flexibiliteit. Zo heb je bij deze deal de mogelijkheid om na 3 dagen Havana per bus of huurauto het land te verkennen. Ga bijvoorbeeld naar Viñales, Trinidad en de witte zandstranden van Varadero. De keuze is aan jou!

12-daagse rondreis Cuba vanaf €449 incl. retourvlucht en 2 overnachtingen in Havana - 8

vanaf
449€
p.p.

Check deal Tijdperk: 21. jan. 2020 - 11. mrt. 2020

Origine
Amsterdam
Bestemming
Havana

Dealinformatie

  • 12-daagse rondreis met vertrek/aankomst in Havana
  • Retourvlucht vanaf Amsterdam
  • Inclusief hand- en ruimbagage
  • 2 overnachtingen in het centrum Havana
  • Goedkoopste vertrek: januari, februari
  • Voorbeelddatum: 22 januari t/m 1 februari

Meer info over rondreis Cuba

Hoewel Cuba van west naar oost maar liefst 1250 kilometer meet, is het goed mogelijk om in 12 dagen de hoogtepunten te zien. Daarbij is het handig om de 'toeristische driehoek' van Havana (de bruisende hoofdstad), Viñales (platteland) en Trinidad (UNESCO erfgoed) in gedachten te houden. De prachtige stranden van Varadero zijn perfect om je reis op een relaxte manier af te sluiten.

12-daagse rondreis Cuba vanaf €449 incl. retourvlucht en 2 overnachtingen in Havana - 2

Houd er rekening mee dat je voor Cuba een visum nodig hebt. Ook is het lastig om van tevoren accommodaties te boeken; alleen voor de meer toeristische plekken (Havana, Varadero) kan dat online via bijvoorbeeld Booking.com. Ook een huurauto is het eenvoudigst om ter plekke te regelen.

12-daagse rondreis Cuba vanaf €449 incl. retourvlucht en 2 overnachtingen in Havana

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

12-daagse rondreis Cuba vanaf €449 incl. retourvlucht en 2 overnachtingen in Havana