Vakanties

15-daagse rondreis Sri Lanka: 3 bestemmingen inclusief vluchten, vervoer en goed verblijf slechts €730,60

Een deal van , 1. jul. 2015 12:02

Beste Vakantiepiraten,

Sri Lanka is een prachtig land, en zeker een (lang) bezoekje waard. Er is genoeg cultuur en natuur, en natuurlijk zijn de prachtige stranden niet te vergeten. Wat dacht je van een rondreis langs een paar van die mooiste plekjes? Je bezoekt onder andere Colombo, Kandy en Hikkaduwa. 15-daagse rondreis Sri Lanka: 3 bestemmingen inclusief vluchten, vervoer en verblijf slechts €730,60

15-daagse rondreis Sri Lanka: 3 bestemmingen inclusief vluchten, vervoer en goed verblijf slechts €730,60 - 16

Heenreis: Amsterdam naar Colombo

Op 3 november 2015 vlieg je van Amsterdam naar Colombo om 14:50. De heenvlucht zal 22 uur en 15 minuten duren en je maakt een tussenstop in Istanbul. Je zal op 4 november in Colombo aankomen om 17:35. De vlucht wordt uitgevoerd door vliegmaatschappij Turkish Airlines. Het is ook mogelijk om voor jouw rondreis een andere datum te kiezen in november. In deze maand zijn de vliegtickets het goedkoopst. Voor een retourtje betaal je €612,60

15-daagse rondreis Sri Lanka: 3 bestemmingen inclusief vluchten, vervoer en goed verblijf slechts €730,60 - 14

Aankomst en verblijf Colombo

Op 4 november kom je aan in Colombo om 17:35. Vanaf hier begint de prachtige rondreis! Colombo is een prachtige stad, en ook in de buurt van deze plek is genoeg te bezichtigen. Daarom hebben we gekozen voor een verblijf van 4 nachten. Een verblijf is makkelijk te boeken via Trivago. Kies bijvoorbeeld voor 4 overnachtingen in White Villa, dat een 5/5 beoordeling krijgt op Tripadvisor. Het pension ligt in Colombo en er is airconditioning en gratis Wi-Fi. Voor 4 nachten betaal je €36 per persoon. Je verblijft er dus van 4 november tot 8 november.


15-daagse rondreis Sri Lanka: 3 bestemmingen inclusief vluchten, vervoer en goed verblijf slechts €730,60 - 12

15-daagse rondreis Sri Lanka: 3 bestemmingen inclusief vluchten, vervoer en goed verblijf slechts €730,60 - 10

Colombo - Kandy

Als je Colombo en omgeving ontdekt hebt, is het tijd om een kijkje te nemen in het binnenland van Sri Lanka. Kandy is een van de mooiste steden van Sri Lanka, en ook in de omgeving is er genoeg te doen. De reis van Colombo naar Kandy zal uitgevoerd worden door de trein, wat een prachtige tocht oplevert door de natuur van Sri Lanka. De treinreis duurt ongeveer 2,5 uur en voor een luxe plaats in 1e klas betaal je ongeveer €3. Een kaartje is makkelijk op internet te boeken.

Verblijf Kandy

In Kandy verblijf je van 8 november tot 12 november. Ook hier heb je dus weer 4 overnachtingen. Je kunt er voor kiezen om ook de plaatsen rondom Kandy te bezoeken en hier eventueel wat overnachtingen te doen, wij gaan voor nu even uit voor alleen het verblijf in Kandy. Ook hier kun je weer heel makkelijk een verblijfplaats boeken via Trivago. Je kunt voor iets luxe kiezen, maar er zijn ook prima hostels. Kies bijvoorbeeld voor Hanthana Holiday Rooms, dat een 4,5/5 beoordeling krijgt op Tripadvisor. Het pension bevindt zich vlakbij het treinstation van Kandy en is rustig gelegen. Het verblijf is inclusief ontbijt. Voor 4 nachten betaal je €32,50.


15-daagse rondreis Sri Lanka: 3 bestemmingen inclusief vluchten, vervoer en goed verblijf slechts €730,60 - 8

15-daagse rondreis Sri Lanka: 3 bestemmingen inclusief vluchten, vervoer en goed verblijf slechts €730,60 - 6

Kandy - Hikkaduwa

Als je genoeg van het binnenland hebt gezien, trek je door naar de kust. Hikkaduwa kent prachtige stranden waar je heerlijk tot rust kunt komen. Ook deze tocht is makkelijk af te leggen met de trein. deze treinrit duurt ongeveer 5,5 uur en kost maximaal €4. Ook nu kun je weer genieten van de prachtige natuur. Ook hier is een kaartje makkelijk te verkrijgen via internet.

Verblijf Hikkaduwa

Op 12 november zal je aankomen in Hikkaduwa. Hier zal je verblijven tot het weer tijd is voor de terugvlucht naar huis. Je blijft hier tot 17 november. Ook hier kun je makkelijk een verblijf boeken via Trivago.nl. Kies bijvoorbeeld voor Guesthouse Kind & Love, dat een 5/5 beoordeling krijgt op Tripadvisor. Het ligt direct aan het strand van Hikkaduwa en je slaapt in een tweepersoonskamer met gedeelde badkamer. Voor 5 nachten betaal je €40,50 per persoon.

15-daagse rondreis Sri Lanka: 3 bestemmingen inclusief vluchten, vervoer en goed verblijf slechts €730,60 - 4

15-daagse rondreis Sri Lanka: 3 bestemmingen inclusief vluchten, vervoer en goed verblijf slechts €730,60 - 2

Hikkaduwa - Colombo

Op 17 november reis je weer terug naar Hikkaduwa naar Colombo. Ook deze tocht leg je weer af met de trein. de rit duurt ongeveer 2 uur en je betaalt maximaal €2 per persoon. Zorg ervoor dat je in de ochtend of begin van de middag vertrekt, zodat je zeker op tijd in Colombo bent om weer terug te vliegen naar Amsterdam.

Colombo - Amsterdam

Op 17 november vlieg je weer terug van Colombo naar Amsterdam om 21:20. De vlucht zal ongeveer 17 uur en 55 minuten duren en er wordt weer een tussenstop gemaakt in Istanbul. De volgende dag kom je op 18 november aan in Amsterdam om 10:45. Ook deze vlucht wordt weer uitgevoerd door Turkish Airlines.


15-daagse rondreis Sri Lanka: 3 bestemmingen inclusief vluchten, vervoer en goed verblijf slechts €730,60

Kostenoverzicht

Retourtje Amsterdam - Colombo: €612,60

Verblijf Colombo: €36

Vervoer Colombo - Kandy: €3

Verblijf Kandy: €32,50

Vervoer Kandy - Hikkaduwa: €4

Verblijf Hikkaduwa: €40,50

Vervoer Hikkaduwa - Colombo: €2

Totale kosten: €730,60

15-daagse rondreis Sri Lanka: 3 bestemmingen inclusief vluchten, vervoer en goed verblijf slechts €730,60