Vakanties
vanaf 108€ p.p.

Vroegboekknaller! 8 dagen Hurghada, Egypte in 2021 voor €108 incl. flexibele vluchten & verblijf met zeezicht

Een deal van , 16. nov. 2020 20:01

Ahoy Piraat!

De zomer van 2020 wordt er eentje om te vergeten, maar waarom beleef je niet een tweede zomer volgend jaar? Hè, wat? Ja, inderdaad! In Egypte is het zelfs in maart gewoon aangenaam met temperaturen rond de 26 graden.

Je kunt er misschien nu niet naartoe en om voor straks de zekerheid te hebben, hebben we goedkope vluchten gevonden die ook nog eens flexibiliteit aanbieden, waardoor je eenvoudig je vlucht kunt wijzigen. Ook het verblijf is gratis te annuleren (ongeveer een 1 maand van tevoren).

Je betaalt voor de vluchten maar €66 retour en ze zijn direct vanaf Amsterdam, met de meest duurzame vliegmaatschappij van Europa: easyJet. Ook het verblijf kan voor een bodemprijs, want je betaalt maar €42 per persoon voor 7 nachtjes! Dus voor 8 heerlijke dagen betaal je maar €108 per persoon!

vanaf
108€
p.p.

Details Tijdperk: 1. mrt. 2021 - 30. jun. 2021

Origine
Amsterdam
Bestemming
Hurghada

Vroegboekknaller! 8 dagen Hurghada, Egypte in 2021 voor €108 incl. flexibele vluchten & verblijf met zeezicht - 10

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Hurghada kan het hele jaar door. Vertrekken doe je vanaf Amsterdam. In het voorbeeld ga je van 09 t/m 16 maart 2021. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door easyJet. Je boekt de vlucht en het verblijf apart. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata. Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten-tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hierboven al een suggestie gekozen. Kies je liever wat anders? In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotel-tool

Impressie

Vroegboekknaller! 8 dagen Hurghada, Egypte in 2021 voor €108 incl. flexibele vluchten & verblijf met zeezicht - 8

Vroegboekknaller! 8 dagen Hurghada, Egypte in 2021 voor €108 incl. flexibele vluchten & verblijf met zeezicht - 6

Vroegboekknaller! 8 dagen Hurghada, Egypte in 2021 voor €108 incl. flexibele vluchten & verblijf met zeezicht - 4

Vroegboekknaller! 8 dagen Hurghada, Egypte in 2021 voor €108 incl. flexibele vluchten & verblijf met zeezicht - 2

Vroegboekknaller! 8 dagen Hurghada, Egypte in 2021 voor €108 incl. flexibele vluchten & verblijf met zeezicht

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.


Vroegboekknaller! 8 dagen Hurghada, Egypte in 2021 voor €108 incl. flexibele vluchten & verblijf met zeezicht