Vakanties

3-daagse busreis naar Londen inclusief vervoer, overnachtingen in 4*-hotel, ontbijt en excursiepakket slechts €129!

Een deal van , 19. sep. 2015 10:00

Ahoy Vakantiepiraten!

Wat dacht je van een heel leuke busreis naar Londen? Tijdens deze busreis Londen zal de chauffeur je zoveel mogelijk van Londen laten zien. Natuurlijk zie je de Houses of Parliament, Buckingham Palace, de Tower Bridge en de Big Ben maar er wordt ook langs de minder bekende plekken gereden. Uiteraard is er ook tijd om zelf de stad te verkennen tijdens deze reis. Je verblijft in een comfortabel viersterrenhotel ten zuiden van Londen.

Inclusief bij deze busreis Londen:

  • Vervoer van opstapplaats naar Londen en terug
  • 2 overnachtingen met Engels ontbijt in Holiday Inn Stevenage****
  • Excursiepakket met rondritten door de (verlichte) stad en mogelijkheid tot shoppen

Exclusief bij deze busreis Londen:

  • Reis- en annuleringsverzekeringen
  • Eventuele entreegelden
  • Niet genoemde maaltijden

3-daagse busreis naar Londen inclusief vervoer, overnachtingen in 4*-hotel, ontbijt en excursiepakket slechts €129! - 2

Reisprogramma:

Vrijdag: De opstaptijd is doorgaans tussen 7:00 en 10:00. Vanaf je opstapplaats rijden we via het wisselpunt naar Calais voor de overtocht per trein door de tunnel of per boot naar Engeland. In het begin van de avond kom je aan in je hotel. Bij weinig vertraging heb je deze avond nog tijd om op eigen gelegenheid Londen te verkennen.

Zaterdag: Na een ritje door de stad langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Londen zet onze chauffeur je af in het centrum waar je de rest van de middag ter vrije besteding hebt. Na het diner in het centrum (exclusief) maak je nog een avondtour langs prachtig verlichte gebouwen. Hierna brengt de chauffeur je weer terug naar het hotel.

Zondag: Na het ontbijt is het helaas tijd om Londen te verlaten. De bus rijdt naar het opstappunt van de trein of boot die je weer zal meenemen naar Calais. Aan het begin van de avond bereik je het wisselpunt. Van hieruit brengen we je weer naar je opstapplaats.

Opstapplaatsen:

Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Nijmegen, Oosterhout, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle (Nederland). Antwerpen, Gent en Middelkerke (België).

Ruime beschikbaarheid tot midden december.

Boeken doe bij Travelon.

3-daagse busreis naar Londen inclusief vervoer, overnachtingen in 4*-hotel, ontbijt en excursiepakket slechts €129!

3-daagse busreis naar Londen inclusief vervoer, overnachtingen in 4*-hotel, ontbijt en excursiepakket slechts €129!