Vakanties

3-daagse stedentrip Boedapest: genieten voor slechts €46 incl. vlucht & verblijf

Een deal van , 20. jul. 2019 16:00

Het prachtige Boedapest is natuurlijk een plek waar je kunt genieten van een heerlijk stedentripje. Het kan eigenlijk ook voordelig, maar zo voordelig is wel uiterst uitzonderlijk. Je betaalt namelijk €46 voor een complete driedaagse stedentrip. Dit houdt in: vluchten & verblijf. Wel bijzonder goedkoop hè, vinden wij ook! Boek deze deal dus snel!

Bodemprijs Boedapest
1. sep. 2019 - 31. jan. 2020
Ryanair
3*-Appartement Teddy Bear
7.6 op Booking.com
Reismogelijkheden

Vliegen naar Boedapest kan het goedkoopst tussen augustus 2019 en februari 2020. Om deze deal zo goedkoop mogelijk te houden boek je je vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Brussel, maar er gaan ook goedkope vluchten vanaf Eindhoven. De vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Ryanair en Wizz Air. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.


Naar vluchten-tool

​Accommodatie

Je verblijf in Boedapest kan je zelf zo duur maken als je wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, geven wij hieronder nog wat extra tips voor een goed verblijf in het mooie Boedapest. Zit jouw perfecte verblijf er niet bij? Gebruik dan onze hotel-tool en je vindt dan eenvoudig en snel jouw verblijf naar wens.

Naar hotels

Impressie

3-daagse stedentrip Boedapest: genieten voor slechts €46 incl. vlucht & verblijf