Vakanties
vanaf 86€ p.p.

3 dagen luxe in Boedapest: 4*-hotel met vluchten slechts €86

Een deal van , 15. okt. 2018 21:00

Ahoy Piraten!

Boedapest, de stad die in tweeën wordt gesplitst door de rivier de Donau. De hoofdstad van het mooie Hongarije heeft zeer veel bezienswaardigheden, waaronder het Parlementsgebouw en de Vissersbastion wel enkele hoogtepunten zijn. Je kunt een boottochtje doen over de Donau, wat vooral in het donker zeer aan te raden is. Ook culinair gezien kan je in Boedapest goed terecht. Goulashsoep is een typisch Hongaars gerecht en daarbij kan een overheerlijk glaasje echte Palinka niet ontbreken. Kortom, de perfecte stad om je heerlijk te vermaken! Dat voor maar €79 incl. een 4*-hotel & een retourvlucht!

3 dagen luxe in Boedapest: 4*-hotel met vluchten slechts €86 - 16

vanaf
86€
p.p.

Check de details Tijdperk: 5. dec. 2018 - 14. feb. 2019

Origine
Eindhoven
Bestemming
Boedapest

Mogelijke reisdata

Het goedkoopst vlieg je naar Boedapest tussen december en februari. Dit kan al vanaf €38. Je vliegt vanaf Eindhoven, maar vanaf Amsterdam is ook mogelijk. In ons voorbeeld vlieg je van 5 tot 7 december. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Wizz Air uitgevoerd. Je boekt de vlucht en het verblijf apart. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata. Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hieronder alvast wat suggesties gegeven voor een goed verblijf in Boedapest. In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotel-tool

Suggesties

In de tabel hierboven zie je het 4*-Danubius Hotel Arena als voorbeeldaccommodatie. Zoek je toch liever wat anders? Misschien zijn de volgende suggesties iets voor jou!

4*-Gold Hotel Budapest - 7,6/10 score. Prijs is voor een tweepersoonskamer voor twee nachten inclusief ontbijt.

3 dagen luxe in Boedapest: 4*-hotel met vluchten slechts €86 - 10

4*-Holiday Beach Budapest Wellness Hotel with Sauna Park - 8,0/10 score. Prijs is voor een tweepersoonskamer voor twee nachten

3 dagen luxe in Boedapest: 4*-hotel met vluchten slechts €86 - 8

Impressie

3 dagen luxe in Boedapest: 4*-hotel met vluchten slechts €86 - 6

3 dagen luxe in Boedapest: 4*-hotel met vluchten slechts €86 - 4

3 dagen luxe in Boedapest: 4*-hotel met vluchten slechts €86 - 2

3 dagen luxe in Boedapest: 4*-hotel met vluchten slechts €86

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


3 dagen luxe in Boedapest: 4*-hotel met vluchten slechts €86