Vakanties

4 dagen Budapest in het weekend inclusief vluchten en verblijf in 4*-hotel met ontbijt slechts €155!

Een deal van , 21. sep. 2015 14:00

Ahoy Vakantiepiraten,

Laten we eerlijk wezen: Budapest is een ge-wel-dige stad voor een toffe stedentrip. Maarre, in de winter kan 'ie nog veel vetter zijn! Budapest bedekt met een laagje sneeuw? Graag! 4 dagen Budapest in het weekend inclusief vluchten en verblijf in 4*-hotel met ontbijt slechts €155!

Er zijn meerdere data waarop je kan vliegen. Wil je gunstige vliegtijden in de maand december, dan moet je zelf even puzzelen. Wij vonden een trip die vertrekt op vrijdag en weer terugkomt op maandag. Perfect dus! Kies je hiervoor? Dan vertrek je op 4 december van Amsterdam naar Budapest om 14:15. Op 7 december vlieg je weer terug naar Eindhoven om 12:50. Beide vluchten worden uitgevoerd door KLM. Transfer is niet inbegrepen. Maar het is niet moeilijk om bij het hotel te komen, vooral om dat deze in het centrum ligt.

4 dagen Budapest in het weekend inclusief vluchten en verblijf in 4*-hotel met ontbijt slechts €155! - 6

4 dagen Budapest in het weekend inclusief vluchten en verblijf in 4*-hotel met ontbijt slechts €155! - 4


Tijdens je verblijf in Budapest slaap je in Golden Park Hotel, een 4*-hotel dat een 3/5 beoordeling krijgt op Tripadvisor. Het hotel ligt in het hart van Budapest op loopafstand van Miksa Róth-herdenkingshuis en het Erkel-theater. De kamers hebben gratis Wi-Fi en er is een kluisje om je spullen op te bergen. Je kunt genieten van de spa en er is een shuttlebus mocht het nodig zijn. Je slaapt in een kamer voor 2 personen en het verblijf is inclusief ontbijt.

4 dagen Budapest in het weekend inclusief vluchten en verblijf in 4*-hotel met ontbijt slechts €155! - 2

4 dagen Budapest in het weekend inclusief vluchten en verblijf in 4*-hotel met ontbijt slechts €155!4 dagen Budapest in het weekend inclusief vluchten en verblijf in 4*-hotel met ontbijt slechts €155!