Vakanties

Luxe en ontspanning op Rhodos! 5 dagen in adults only 5*- Casa Cook Hotel slechts €647

Een deal van , 18. jun. 2019 12:00

Ahoy Piraten! Modern, luxe en bohemian, dat is hoe je het beste de luxe Casa Cook Hotels kunt omschrijven. Je hebt namelijk direct toegang tot het zwembad vanuit de luxe premium swim up kamers! Van heerlijk eten en focus op welzijn, tot het verkennen van een nieuwe bestemming en een service die gepaard gaat met warmte en gastvrijheid. In het 5*-Casa Cook Rhodes ga je puur genieten. Via Neckermann heb je een complete 5-daagse break met ontbijt al voor slechts €647.

18. jun. 2019 - 31. okt. 2019
18. jun. 2019 - 17. jul. 2019
Amsterdam, Düsseldorf, Eindhoven
5*
Swim up kamer
Accommodatie

Tijdens deze vakantie op Rhodos geniet je van pure luxe in het 5*-Casa Cook Hotel. Dit resort beschikt over een buitenzwembad, een à-la-carterestaurant en een volledig ingerichte fitnessruimte. We raden je ook zeker aan te smullen bij het restaurant van het hotel en de comfortabele loungeruimte. Overnachten doe je in een moderne ingerichte kamer, voorzien van een nette badkamer en een flatscreen-tv. Doorgaans beschikken de kamers tot directe toegang tot een gedeelde zwembad.


Impressie

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Luxe en ontspanning op Rhodos! 5 dagen in adults only 5*- Casa Cook Hotel slechts €647