All inclusive luxe op Kaapverdië: 8 dagen in 4*-hotel slechts €650 inclusief vluchten en transfers

Een deal van , 14. nov. 2017 10:13

Arrr Piraten!

Ben je op zoek naar een zonovergoten vakantiebestemming? Dan moet je echt eens naar de Kaapverdische Eilanden! Door de zuidelijke ligging heeft Kaapverdië een heerlijk en zon-zeker klimaat, de perfecte locatie voor jouw escape naar de zon. Met deze deal verblijf je 8 dagen in pure luxe, want je gaat verblijven in het 4*-Sol Dunas Resort, dat een goede 7,9 scoort op Zoover en een nette 4/5 op Tripadvisor. Leef je uit in één van de 5 zwembaden en geniet van het last minute all inclusive arrangement. Je bent nu slechts €650 kwijt voor deze zeer complete deal. Boek dus snel bij TUI.nl en ervaar de magie van Kaapverdië nu zelf!

vanaf
650
p.p.

All inclusive Kaapverdië Tijdperk: 14. nov. 2017 - 14. jan. 2018

Origine
Amsterdam
Bestemming
Kaapverdië
  • Details

    All inclusive luxe op Kaapverdië: 8 dagen in 4*-hotel slechts €650 inclusief vluchten en transfers - 16

    All inclusive luxe op Kaapverdië: 8 dagen in 4*-hotel slechts €650 inclusief vluchten en transfers - 14


Vertrekdata

Wil je het goedkoopst kunnen vertrekken? Dan ga je op 21 november voor €650. Overige data deze maand zijn tevens scherp geprijsd. Je zal gaan vliegen vanaf Amsterdam. Het is ook mogelijk om langer dan 8 dagen of op andere data te gaan tegen een meerprijs. Transfers zijn inbegrepen.

Accommodatie

Je verblijft in het 4*-resort Sol Dunas. Dit luxehotel met een 7,9/10 op Zoover en 4/5 op Tripadvisor beschikt over 5 zwembaden en is gelegen te Santa Maria. Geniet van showcooking in het restaurant, gezelligheid aan de bar, films voor de tieners of de glijbanen voor de mini’s. Met golfkarretjes en een big smile rijdt chauffeur João je van de je kamer naar het heerlijke strand. Dankzij je verblijf op basis van all inclusive hoef je je nergens zorgen over te maken. Laat die caipirinha maar komen!

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

All inclusive luxe op Kaapverdië: 8 dagen in 4*-hotel slechts €650 inclusief vluchten en transfers - 12
All inclusive luxe op Kaapverdië: 8 dagen in 4*-hotel slechts €650 inclusief vluchten en transfers - 10
All inclusive luxe op Kaapverdië: 8 dagen in 4*-hotel slechts €650 inclusief vluchten en transfers - 8
All inclusive luxe op Kaapverdië: 8 dagen in 4*-hotel slechts €650 inclusief vluchten en transfers - 6