Vakanties
vanaf 65€ p.p.

Betoverend Boedapest: 3-daagse citytrip voor €65, incl. vluchten en verblijf

Een deal van , 7. nov. 2019 21:00

Ahoy Piraten,

Een van de prachtigste steden in Europa is zonder twijfel Boedapest. De Hongaarse hoofdstad barst van de charmante straatjes en elegante gebouwen. Daarnaast staat de stad ook nog eens bol van de cultuur en hipste barretjes en restaurants.

En dat allemaal voor een zeer lage prijs! Je hebt bijvoorbeeld al een 3-daagse stedentrip gepland voor slechts €65. Dat is inclusief vluchten en verblijf! Zo hou je nog wat geld over voor een lekkere palinka of een heerlijke goulash.

vanaf
65€
p.p.

Check deal Tijdperk: 1. feb. 2020 - 29. feb. 2020

Origine
Eindhoven
Bestemming
Boedapest

Betoverend Boedapest: 3-daagse citytrip voor €65, incl. vluchten en verblijf - 10

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Boedapest kan het hele jaar door. Om het zo goedkoop mogelijk te houden boek je vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Eindhoven of Charleroi. De goedkoopste vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Wizzair. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het wel zo makkelijk om zelf je verblijf naar wens uit te zoeken! In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een goed verblijf in Verona!

Naar hotels

Impressies

Betoverend Boedapest: 3-daagse citytrip voor €65, incl. vluchten en verblijf - 8

Betoverend Boedapest: 3-daagse citytrip voor €65, incl. vluchten en verblijf - 6

Betoverend Boedapest: 3-daagse citytrip voor €65, incl. vluchten en verblijf - 4

Betoverend Boedapest: 3-daagse citytrip voor €65, incl. vluchten en verblijf - 2

Betoverend Boedapest: 3-daagse citytrip voor €65, incl. vluchten en verblijf

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Betoverend Boedapest: 3-daagse citytrip voor €65, incl. vluchten en verblijf