Vakanties
vanaf 80€ p.p.

Betoverend Boekarest: 4-daagse stedentrip vanaf €80, incl. vluchten en verblijf

Een deal van , 13. jan. 2020 19:00

Ahoy Piraat!

Voor een prachtige stedentrip hoef je niet veel te betalen. Neem bijvoorbeeld het prachtige Boekarest. Deze stad met vele Franse en Italiaanse invloeden wordt gezien als een prachtige stad in het oosten van Europa. Maar het is meer wat deze stad zo aantrekkelijk maakt. Wat dacht je bijvoorbeeld aan de goedkope vluchten! Je hebt al een vierdaagse stedentrip naar Boekarest voor slechts €80! Dit is inclusief vluchten en een centraal verblijf. Ontdek de heerlijke Roemeense keuken en bijzondere gebouwen in de stad. Enkele voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld het Parlementspaleis, wat tot één van de grootste gebouwen ter wereld behoord. Tijd om Boekarest te boeken!

vanaf
80€
p.p.

Check details Tijdperk: 1. mrt. 2020 - 31. mrt. 2020

Origine
Eindhoven
Bestemming
Boekarest

Mogelijk reisdata

Er zijn verschillende opties mogelijk bij deze deal, wat betreft vertrekdata en vertrekplaats. Je vliegt vanaf Eindhoven en je boekt de vluchten en verblijf apart. In dit voorbeeld ga je van 4 tot en met 8 maart. Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten-tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hierboven alvast een tip gegeven voor een goed verblijf in Boekarest. Zoek je liever zelf naar een accommodatie? Gebruik dan onze makkelijk hotel-tool.

Naar hotel-tool

Dingen om te doen:

  • Herastrau Park is een gigantisch park met een meer midden in de stad. Hier is het lekker wandelen, genieten van een ijsje of je springt op de waterfiets!
  • Lipscani is het bruisende gedeelte van de stad. Hier vind je alles, van pubs tot clubs en van leuke boetiekjes tot de beste restaurants. Hier moet je zijn geweest!
  • Het immense parlementsgebouw mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een citytrip. Probeer die maar eens in één keer perfect op de foto te krijgen.

Impressie Boekarest

Betoverend Boekarest: 4-daagse stedentrip vanaf €80, incl. vluchten en verblijf - 6
Betoverend Boekarest: 4-daagse stedentrip vanaf €80, incl. vluchten en verblijf - 4
Betoverend Boekarest: 4-daagse stedentrip vanaf €80, incl. vluchten en verblijf - 2
Betoverend Boekarest: 4-daagse stedentrip vanaf €80, incl. vluchten en verblijf


Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Betoverend Boekarest: 4-daagse stedentrip vanaf €80, incl. vluchten en verblijf