Vakanties
vanaf 67€ p.p.

WOW! 4 dagen naar Game of Thrones-filmlocatie Essaouira, Marokko slechts €67 incl. vlucht & hotel in het centrum

Een deal van , 25. sep. 2019 15:00

Ahoy Piraat!

Vandaag nemen we je mee naar het bijzondere Essaouira. Nog nooit van gehoord? Geen zorgen, maar waarschijnlijk heb je deze stad weleens gezien! Essaouira is als filmset gebruikt voor de welbekende Game of Thrones serie. Het is zeker typerend voor de stad, want deze havenstad is echt schitterend. Ook is het gemiddeld nog bijna 20 graden in december, waardoor je ook even de kou achter kunt laten in Nederland. Ook kan je heerlijke dagtripjes plannen naar het imposante Casablanca of het kleurrijke Marrakech. Heerlijk er tussenuit en genieten van het lekkere eten in Marokko. Dit kan nu allemaal voor een spotprijsje!

WOW! 4 dagen naar Game of Thrones-filmlocatie Essaouira, Marokko slechts €67 incl. vlucht & hotel in het centrum - 12

vanaf
67€
p.p.

Check de details Tijdperk: 26. nov. 2019 - 22. feb. 2020

Origine
Brussel
Bestemming
Essaouira

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Essaouira kan het goedkoopst tussen november en februari. Je boekt vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Brussel. De goedkoopste vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Ryanair. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hierboven alvast een goede suggestie gegeven voor een fijn verblijf in Essaouira. In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotels

Impressie

WOW! 4 dagen naar Game of Thrones-filmlocatie Essaouira, Marokko slechts €67 incl. vlucht & hotel in het centrum - 6

WOW! 4 dagen naar Game of Thrones-filmlocatie Essaouira, Marokko slechts €67 incl. vlucht & hotel in het centrum - 4

WOW! 4 dagen naar Game of Thrones-filmlocatie Essaouira, Marokko slechts €67 incl. vlucht & hotel in het centrum - 2

WOW! 4 dagen naar Game of Thrones-filmlocatie Essaouira, Marokko slechts €67 incl. vlucht & hotel in het centrum

Parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

WOW! 4 dagen naar Game of Thrones-filmlocatie Essaouira, Marokko slechts €67 incl. vlucht & hotel in het centrum