Vakanties
vanaf 174€ p.p.

Bodemprijsje naar Istanbul: 5-daagse stedentrip slechts €174 incl. directe vluchten & centraal 4*-hotel

Een deal van , 13. aug. 2019 12:02

Ahoy Piraat!

De bruisende stad Istanbul is een ongekende stad. Het is niet alleen de stad die eigenlijk Europa met Azië verbindt, het heeft veel meer dan dat te bieden. De beste en vooral grootste Moskeeën, een heerlijke bazaar waar je alles kunt kopen wat je maar wil en vooral heerlijke Turkse koffie en and andere lekkernijen zoals Baklava dat echt tijdens jouw reis naar Istanbul niet mag ontbreken. Istanbul is uitgeroepen tot één van de beste feestbestemmingen voor backpackers en er vallen genoeg barretjes te ontdekken. Je beleeft het voor 5 dagen in een centraal gelegen 4*-hotel voor slechts €174!

vanaf
174€
p.p.

Details Tijdperk: 14. nov. 2019 - 16. feb. 2020

Origine
Amsterdam
Bestemming
Istanbul

Highlights Istanbul

Je zult niet de enige in Istanbul zijn, want deze stad heeft vrijwel net zoveel inwoners als heel Nederland. De Hagia Sophia is misschien wel één van de bekendste bouwwerken van de stad en is schitterend om van binnen te bekijken. Ook is een boottochtje over de Bosporus ook zeer aan te raden. Hiermee kan je het Europese en Aziatische deel prachtig aanschouwen. Loop over de mooi Istiklal Boulevard, wat in het bruisende stadscentrum is van de de stad. Overal vind je etenstentjes met heerlijke gerechten zoals Baklava. Je mag natuurlijk ook de Blauwe moskee niet vergeten. Kortom, hier valt genoeg te beleven! Let op, voor Istanbul is een visum vereist, al is de visum eenvoudig aan te vragen en kost tussen de €20 en €25.

Reismogelijkheden

Vliegen naar Istanbul kan het goedkoopst in november tot januari. Je boekt je vlucht en het verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Amsterdam goedkoop naar Istanbul vliegen. De vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Pegagus, maar met KLM of Turkish Airlines is ook mogelijk. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Je verblijf in Istanbul kan je zelf zo duur maken als je wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, geven wij hieronder nog wat extra tips voor een goed verblijf in het heerlijke Istanbul. Zit jouw perfecte verblijf er niet bij? Gebruik dan onze hotel-tool en je vindt dan eenvoudig en snel jouw verblijf naar wens.

Naar hotels

Impressie

Bodemprijsje naar Istanbul: 5-daagse stedentrip slechts €174 incl. directe vluchten & centraal 4*-hotel - 8

Bodemprijsje naar Istanbul: 5-daagse stedentrip slechts €174 incl. directe vluchten & centraal 4*-hotel - 6

Bodemprijsje naar Istanbul: 5-daagse stedentrip slechts €174 incl. directe vluchten & centraal 4*-hotel - 4

Bodemprijsje naar Istanbul: 5-daagse stedentrip slechts €174 incl. directe vluchten & centraal 4*-hotel - 2

Bodemprijsje naar Istanbul: 5-daagse stedentrip slechts €174 incl. directe vluchten & centraal 4*-hotel


Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Bodemprijsje naar Istanbul: 5-daagse stedentrip slechts €174 incl. directe vluchten & centraal 4*-hotel