Bounty Mauritius: 10 dagen in heerlijk hotel slechts €903 incl. vluchten en transfers

Een deal van , 6. dec. 2017 11:05

Ahoy,

Een bounty-bestemming voor minder dan €1000, het kan echt! Neem deze deal uit onze vakantie-zoekmachine, waarmee je 10 dagen naar Mauritius gaat voor slechts €903. Droom weg op de mooiste stranden van de wereld terwijl je geniet van de warme zon op je huid.Verblijven doe je in het zeer gewaardeerde Be Cosy Aparthotel, dat een 4,5/5 inclusief Certificate of Excellence op Tripadvisor.

vanaf
903
p.p.

Bounty Mauritius Tijdperk: 27. dec. 2017 - 31. jan. 2018

Origine
Amsterdam
Bestemming
Mauritius
  • Details

    Bounty Mauritius: 10 dagen in heerlijk hotel slechts €903 incl. vluchten en transfers - 16
    Bounty Mauritius: 10 dagen in heerlijk hotel slechts €903 incl. vluchten en transfers - 14


Mogelijke vertrekdata

Het goedkoopste vertrek is op 7 januari, dan betaal je slechts €903 voor deze deal. Voor €1084 heb je er iedere dag een ontbijtje en diner bij. Januari biedt ook andere goedkope data en ook eind december, bij vertrek in de kerstvakantie is deze vakantie nog voordelig. Je vertrekt vanaf Schiphol, transfers zijn inbegrepen.

Accommodatie

Overnachten doe je in een studio van het 3*-aparthotel Be Cosy. Dit verblijf krijg een zeer nette 4,5/5 waardering inclusief Certificate of Excellence op TripAdvisor en certificaat van uitmuntendheid en een zeer mooie 8,2 op Zoover. Be Cosy ligt op slechts 200 meter van het strand waar je heerlijk kunt zemen en snorkelen. Be Cosy combineert rust en relaxte appartementen met een van de mooiste stranden van Mauritius. Bij het zwembad kun je tevens heerlijk badderen en zonnen. Tel daarbij het vriendelijke Be Cosy Team op en je hebt een stralende strandvakantie. In de zomer van 2014 opende Be Cosy haar deuren. Vandaar dat alles er zo nieuw uitziet! Be Cosy beschikt over verschillende typen appartementen, van studio's tot familie-appartementen. Het goedkoopste is om in een studio te verblijven. Deze zijn voorzien van airco, wifi en een volledig uitgeruste keuken.

Bounty Mauritius: 10 dagen in heerlijk hotel slechts €903 incl. vluchten en transfers - 12
Bounty Mauritius: 10 dagen in heerlijk hotel slechts €903 incl. vluchten en transfers - 10
Bounty Mauritius: 10 dagen in heerlijk hotel slechts €903 incl. vluchten en transfers - 8
Bounty Mauritius: 10 dagen in heerlijk hotel slechts €903 incl. vluchten en transfers - 6
Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.