Vakanties

3 dagen indrukwekkend Parijs: slechts €182 incl. vluchten, verblijf en bezoek aan de catacomben

Een deal van , 31. aug. 2019 15:00

Het romantische Parijs kent een duister verleden. Onder de prachtige en historische stad vind je een duister gangenstelsel. Dit gangenstelsel heeft vele functies gehad en biedt nog steeds een perfecte mogelijkheid voor duistere toerisme. Je vindt hier namelijk 6 miljoen mensen begraven onder de lichtstad. Wie had dat gedacht? We willen je in inkijk geven in één van de meest bijzondere plekken van Parijs en dit kan met deze compleet verzorgde citytrip. Je betaalt slechts €182 voor een bijzondere driedaagse stedentrip

Ontdek de catacomben van Parijs
11. okt. 2019 - 23. feb. 2020
Transavia
Amsterdam - Parijs
3*-Campanile Paris Est - Bobigny
Excursie naar de Catacomben van Parijs

De catacomben van Parijs zijn iets zeer uniek. Dit ondergrondse gangenstelsel is bijna 300 km lang en bevindt zich onder de gehele stad. Vanwege tekort aan begraafplaatsen in de 14e eeuw tot 17e eeuw. Hier liggen ongeveer 6 miljoen mensen begraven. Nog steeds is alles niet in kaart gebracht en je krijgt een kaartje om dit te bezoeken. Met deze trip kan je de rijen voor de kassa overslaan en daarnaast is een tourgids inclusief.

BOEK

​Reismogelijkheden

Vliegen naar Parijs kan het goedkoopst tussen mei en oktober. Om deze deal zo goedkoop mogelijk te houden boek je je vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Amsterdam. De vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Transavia. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

​Accommodatie

Je verblijf in Parijs kan je zelf zo duur maken als je wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, geven wij hieronder nog wat extra tips voor een goed verblijf in het prachtige Parijs. Zit jouw perfecte verblijf er niet bij? Gebruik dan onze hotel-tool en je vindt dan eenvoudig en snel jouw verblijf naar wens.

Naar hotels

Impressie

3 dagen indrukwekkend Parijs: slechts €182 incl. vluchten, verblijf en bezoek aan de catacomben