Deze zomer naar Corfu? 8 dagen in heerlijke studio slechts €379 incl. vluchten en transfers

Een deal van , 10. jan. 2018 4:07

Ahoy Vakantiepiraten,

Wist je dat januari de meest strategische maand is om een zomer-deal op de kop te tikken? Gebonden zijn aan het hoogseizoen is meestal niet gunstig voor de portemonnee, maar met goed zoeken zijn er hele leuke vakanties te vinden welke de perfecte prijs/kwaliteitsverhouding bieden.

Het zoeken kan je aan ons overlaten want we hebben deze leuke deal van Neckermann gevonden! Deze biedt namelijk alles voor een heerlijke vakantie tegen een fijne prijs. Zo verblijf 8 dagen in een liefelijk appartement welke is gesitueerd in een schitterende omgeving met groene heuvels en kilometers lange strand voor maar €379 in juli. Daarnaast hebben deze appartementen een waarderingsscore van maar liefst een 8,8 via Zoover!

vanaf
379
p.p.

Zomer op Corfu Tijdperk: 2. jul. 2018 - 30. sep. 2018

Origine
Amsterdam
Bestemming
Corfu
  • Details

    Deze zomer naar Corfu? 8 dagen in heerlijke studio slechts €379 incl. vluchten en transfers - 16
    Deze zomer naar Corfu? 8 dagen in heerlijke studio slechts €379 incl. vluchten en transfers - 14


Vertrekdata

De prijs van €379 geldt bij vertrek in op 2 juli. 4 juli, eind augustus en september bieden echter ook goedkope vertrekdata. Het vliegtuig vertrekt van luchthaven Schiphol te Amsterdam. Handbagage en transfers zijn inbegrepen.

Accommodatie

Verblijven doe je in de prachtige Appartementen Ionian Blue gelegen op loopafstand van de Acharavi stranden van Corfu welke maar liefst 8 kilometer lang zijn. Deze liefelijke appartementen zijn rustig gelegen in een natuurlijke omgeving met bebosde, groene heuvels; een erg fijne aangezicht om een welverdiende vakantie door te brengen. Ionian Blue heeft dan ook maar liefst een 8,8 waardering via Zoover binnengesleept! Een erg gave activiteit om in de omgeving te ondernemen is de "Corfu trail" paden afleggen te voet. Deze brengt je langs de mooiste uitzichten over de kustlijn van het eiland. Heb je genoeg ontspannen in de natuur en ben je klaar om de gezellige drukte in te gaan? Op 700 meter vind je een hoofdstraat met allerlei winkels maar het "echte" centrum met restaurants en bar vind je op slechts 1,5 km afstand. Ook is Aquapark Hydropolis in de nabije omgeving.

Impressie

Deze zomer naar Corfu? 8 dagen in heerlijke studio slechts €379 incl. vluchten en transfers - 12
Deze zomer naar Corfu? 8 dagen in heerlijke studio slechts €379 incl. vluchten en transfers - 10
Deze zomer naar Corfu? 8 dagen in heerlijke studio slechts €379 incl. vluchten en transfers - 8
Deze zomer naar Corfu? 8 dagen in heerlijke studio slechts €379 incl. vluchten en transfers - 6

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.