VakantiePiraten Reizen op piraten prijzen!

Droomvakantie Malediven: 9 dagen in heerlijk resort voor maar €1150 inclusief volpension, vluchten en transfers
Afgelopen

Droomvakantie Malediven: 9 dagen in heerlijk resort voor maar €1150 inclusief volpension, vluchten en transfers

Ahoy Vakantiepiraten!

De droombestemming onder de droombestemmingen: de Malediven! Wie wil er nu niet van zo'n prachtig eiland genieten in een van de karakteristieke huisjes aan het water. We hebben nu de perfecte deal gevonden, want je gaat met Vakantiediscounter 9 dagen genieten op deze parel van een bestemming voor maar €1150! Je verblijft in een heerlijk resort, wat op Tripadvisor beoordeeld wordt met bijzonder hoge 4,5/5 score, op basis van een volpension arrangement. Dat wordt dus ultiem genieten!

vanaf
1.203
p.p.

Droomvakantie Malediven Tijdperk: 1. jun. 2017 - 31. jul. 2017

Origine
Düsseldorf
Bestemming
Maldiven
  • Details


Mogelijke vertrekdata

Er zijn veel verschillende data om deze deal voor een scherpe prijs te boeken, voornamelijk in de maand juni. Voorbeelden zijn hierbij 12, 13, 19 en 20 juni. Vluchten vertrekken vanaf Dusseldorf en worden uitgevoerd door het luxe Emirates.

Accommodatie

Verblijven doe je in 3*-Embudu Village op basis van volpension. Deze accommodatie heeft bijna een maximale score van 4,5/5 met een Certificate of Excellence op TripAdvisor en maar liefst een 8,6 via Zoover. Niet zo gek als je bedenkt dat dit resort zich bevindt op een eigen tropisch eiland in de Maldiven. Entertainment genoeg, zo zijn er bijvoorbeeld meer dan 30 top duikspots te vinden in de buurt, maar kan je er ook windsurfen, snorkelen, volleyballen, biljarten, badmintonnen, tafeltennissen.

Fotoimpressie hotel

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Wat denk je