Droomvakantie Zanzibar: 9 dagen in 5*-resort voor maar €728 incl. halfpension, vluchten en transfers

Een deal van , 19. nov. 2017 11:00

Ahoy Piraten!

De meeste dromen zijn bedrog, maar als je wakker wordt in dit resort op Zanzibar dan droom je nog! Wij dromen graag, en als we dan dromen, dan is het van een heerlijke vakantie op een exotisch eiland. Je gaat 9 dagen genieten in het 5*-Sea Cliff Resort & Spa, dat een bijna perfecte 4,5/5 inclusief Certificate of Excellence krijgt op Tripadvisor (obv 1014 reviews). Hier ga je ultiem vakantie vieren! Verblijf is op basis van halfpension en de vluchten plus transfers zijn ook inbegrepen. Voor dit zeer complete arrangement ben je in onze nieuwe vakantie-zoekmachine nu slechts €728 kwijt, een ongekend lage prijs voor deze deal! Wees er snel bij en maak van jouw dromen dit jaar nog werkelijkheid!

vanaf
728
p.p.

Deal info Tijdperk: 18. nov. 2017 - 18. apr. 2018

Origine
Amsterdam
Bestemming
Zanzibar
  • Details

    Droomvakantie Zanzibar: 9 dagen in 5*-resort voor maar €728 incl. halfpension, vluchten en transfers - 16
    Droomvakantie Zanzibar: 9 dagen in 5*-resort voor maar €728 incl. halfpension, vluchten en transfers - 14


Mogelijke vertrekdata

Deze deal boek je het goedkoopst bij een vertrek op 13 december je betaalt dan maar €728 per persoon voor deze droomreis. Vluchten vertrekken vanuit Amsterdam en worden uitgevoerd door TUIfly.

Sea Cliff Resort & Spa

Sea Cliff Resort & Spa, dat is de naam van het 5*-droomresort waar je gaat verblijven in Zanzibar. Dit resort krijgt een bijna perfecte 4,5/5 beoordeling inclusief Certificate of Excellence op Tripadvisor en een verbluffende 9,4 op Zoover. Dit is het paradijs! Op het resort vind je moderne faciliteiten in combinatie met de typische architectuur uit Zanzibar. Het resort heeft twee prachtige zwembaden, zogenaamde infinity pools, die je een imposant uitzicht bieden op de zee. Het zonneterras biedt ditzelfde fantastische panorama. Het strand is lekker in de buurt, maar je hoeft er niet heen te lopen. Er is namelijk een gratis service die je persoonlijk in een buggy naar het strand brengt, pure luxe! Ultieme ontspanning vind je in de wellness en spa en de golfbaan ligt naast het resort. Je hebt dus keuzes te over. Voor een lekker hapje en drankje of een uitgebreid diner kun je terecht in een van de restaurants of bars. Je verblijft in een pareltje van een kamer met een ruime badkamer, gratis wifi en een prachtig balkon of terras, het geweldige uitzicht krijg je er gratis bij!

Impressie Sea Cliff Resort & Spa

Droomvakantie Zanzibar: 9 dagen in 5*-resort voor maar €728 incl. halfpension, vluchten en transfers - 12
Droomvakantie Zanzibar: 9 dagen in 5*-resort voor maar €728 incl. halfpension, vluchten en transfers - 10
Droomvakantie Zanzibar: 9 dagen in 5*-resort voor maar €728 incl. halfpension, vluchten en transfers - 8
Droomvakantie Zanzibar: 9 dagen in 5*-resort voor maar €728 incl. halfpension, vluchten en transfers - 6
Droomvakantie Zanzibar: 9 dagen in 5*-resort voor maar €728 incl. halfpension, vluchten en transfers - 4
Droomvakantie Zanzibar: 9 dagen in 5*-resort voor maar €728 incl. halfpension, vluchten en transfers - 2
Droomvakantie Zanzibar: 9 dagen in 5*-resort voor maar €728 incl. halfpension, vluchten en transfers

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.