Vakanties
vanaf 430€ p.p.

Egypte Nijlcruise: 8 dagen €430 op 5*-cruiseschip incl. visum, entreegelden, fooien, vlucht & transfer

Een deal van , 9. aug. 2019 21:00

Arr piraten,

Dit is in alle opzichten een piratendeal! We gaan namelijk lekker cruisen over de Nijl in Egypte voor belachelijk weinig geld. Deze vakantie biedt de ideale combinatie van relaxen aan de Rode Zee en het bewonderen van het indrukwekkende Egypte. Je betaalt nu maar €430 voor 8 dagen op een 5* cruiseschip waar je verblijft op basis van volpension. De cruise neemt je mee naar de mooiste plekjes van Egypte en ondertussen chill je hem gewoon heerlijk op het dek!
We rekenen voor je de totale prijs, dus inclusief visumkosten, verplichte entreegelden en fooien, administratiekosten enzovoorts, zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

vanaf
430€
p.p.

Details Tijdperk: 9. aug. 2019 - 9. okt. 2019

Origine
Maastricht, Amsterdam Airport Schiphol, Düsseldorf, Brussel
Bestemming
Hurghada
 • Details

  Egypte Nijlcruise: 8 dagen €430 op 5*-cruiseschip incl. visum, entreegelden, fooien, vlucht & transfer - 10

  Egypte Nijlcruise: 8 dagen €430 op 5*-cruiseschip incl. visum, entreegelden, fooien, vlucht & transfer - 8Dealinformatie
 • 8 dagen
 • Verblijf 7 nachten op de 5*-cruiseschip MS Magic (of gelijkwaardig) op basis van volpension
 • Vluchten vanaf Maastricht. Ook vanaf Amsterdam, Maastricht, Brussel en Düsseldorf mogelijk.
 • Transfers inbegrepen
 • Tweepersoonskamer
 • Goedkoopste vertrek: oktober
 • Voorbeelddata: 8 oktober
 • Andere goedkope vertrekdata: 24 september en vele andere opties in oktober

Programma

Dag 1: Na aankomst op de luchthaven ontmoet je de reisleiding en ga je naar de kades van Luxor (het grootste openluchtmuseum van de wereld). Je checkt in aan boord van je schip.

Dag 2: Vandaag breng je een bezoek aan de Karnak & Luxor tempels. De tempel van Luxor ligt midden in de huidige stad. Het is een van de best bewaard gebleven tempelcomplexen uit de Egyptische oudheid. De tempels van Karnak zijn één groot museum en het grootste religieuze bouwwerk in de wereld. Het schip vaart door naar Edfu.

Dag 3: Na het ontbijt vaar je richting Kom Ombo. In de middag breng je een bezoek aan de Kom Ombo tempel. Het schip vaart door naar Aswan.

Dag 4: Je bezoekt vandaag de lage Aswandam uit 1902, en de Hoge Aswandam, een van de grootste en indrukwekkendste stuwdammen ter wereld. Vervolgens per kleine boot naar de Philae tempel, schitterend gelegen op een eiland in de Nijl. Vervolgens zullen we een tocht per Felouka, een traditionele Egyptische zeilboot, maken over de Nijl, met een bezoek aan Lord Kitschner eiland, waarop zich schitterende botanische tuinen bevinden.

Dag 5: In de ochtend heb je je tijd vrij te besteden. Of je hebt de mogelijkheid om Abu Simbel te bezoeken. Je kunt na een heerlijk ontbijt zonnen, lezen of genieten van alle vergezichten terwijl het schip koers zet richting Edfu.

Dag 6: Na een aantal dagen waarop je vele indrukken hebt opgedaan volgt vandaag een dag van rust. Een heerlijke dag op het schip. We varen richting Luxor. Aankomst in de loop van de dag.

Dag 7: Vroeg in de ochtend naar de westzijde van de Nijl. Je brengt een bezoek aan de vallei der Koningen met vele graven van oude farao’s, de tempel van koningin Hatsepsut, die de enige vrouwelijke farao van betekenis is geweest en de Kolossen van Memnon. Mocht je na deze indrukwekkende dag nog niet genoeg gezien hebben dan heb je in de avond ook de mogelijkheid om mee te gaan naar Luxor (facultatieve excursie) voor een sound & light show (tegen betaling) in de Luxor tempel. Bij deze indrukwekkende show wordt de geschiedenis van de oude Egyptenaren op een leuke manier gepresenteerd aan het publiek. In de vorm van een licht show wordt het verhaal verteld van de farao‘s en de tempels die zij achterlieten. Een show die je zeker niet wilt missen. De show duurt ongeveer een ander half uur. Je kunt ook een bezoek brengen aan de Medinet Habou Tempel in Luxor.

Dag 8: Na een week vol hoogtepunten vertrek je vandaag per bus naar de luchthaven voor de terugvlucht.

Sfeerimpressie

Egypte Nijlcruise: 8 dagen €430 op 5*-cruiseschip incl. visum, entreegelden, fooien, vlucht & transfer - 6

Egypte Nijlcruise: 8 dagen €430 op 5*-cruiseschip incl. visum, entreegelden, fooien, vlucht & transfer - 4


Egypte Nijlcruise: 8 dagen €430 op 5*-cruiseschip incl. visum, entreegelden, fooien, vlucht & transfer - 2

Egypte Nijlcruise: 8 dagen €430 op 5*-cruiseschip incl. visum, entreegelden, fooien, vlucht & transfer

Egypte Nijlcruise: 8 dagen €430 op 5*-cruiseschip incl. visum, entreegelden, fooien, vlucht & transfer