Vakanties
vanaf 100€ p.p.

Fascinerend Florence: 3-daagse stedentrip vanaf €100, incl. vluchten en verblijf

Een deal van , 15. jan. 2020 9:00

Ahoy Piraten,

Wat hebben Michelangelo, Leonardo da Vinci en Dante Alighieri met elkaar gemeen? Ze hebben allemaal hun schilderkunsten geleerd in de stad waar jouw volgende stedentrip heen gaat! Florence kan met recht een van de grootste steden in termen van kunst genoemd worden (misschien wel de grootste). Deze stad was vroeger erg invloedrijk en dat is terug te zien in de gebouwen. Van de grote Santa Maria del Fiore tot de Uffizi Gallerij en natuurlijk de Ponte Vecchio, ze hebben werkelijk alles. Je hebt al een 3-daagse stedentrip naar dit paradijsje gescoord voor slechts €100. Dat is inclusief vluchten en verblijf.

vanaf
100€
p.p.

Check details Tijdperk: 14. jan. 2020 - 31. okt. 2020

Origine
Charleroi, Amsterdam, Eindhoven, Zaventem
Bestemming
Florence

Fascinerend Florence: 3-daagse stedentrip vanaf €100, incl. vluchten en verblijf - 6

Deal Informatie

  • 3-5 dagen
  • Verblijf in 4*-Residenza Conte di Cavour
  • Vluchten vanaf Amsterdam, Brussel, Charleroi en Eindhoven
  • Transfers niet inbegrepen
  • Inclusief handbagage, ruimbagage tegen meerprijs
  • Verblijf obv logies
  • Tweepersoonskamer
  • Goedkoopste vertrek: februari
  • Voorbeelddatum: 18 februari

Accommodatie

4*-Residenza Conte di Cavour bevindt zich in de oude binnenstad van Florence is daarmee een prachtige thuishaven voor jouw stedentrip. Op slechts 400 meter afstand ligt Piazza del Duomo, op 500 meter afstand ligt het klooster van San Marco en op 800 meter afstand ligt het Mercato Centrale. Je bereikt alle hoogpunten dus prima ter voet. Residenza Conte di Cavour is gevestigd in een 19e-eeuws gebouw en heeft een stijlvolle inrichting. Mocht je nog niet precies weten wat je wil zien in de stad, ga dan naar de receptie. Het vriendelijke personeel staat van 8 uur 's ochtends t/m 2 uur 's middags klaar om je tips te geven over de stad.

Fascinerend Florence: 3-daagse stedentrip vanaf €100, incl. vluchten en verblijf - 4

Fascinerend Florence: 3-daagse stedentrip vanaf €100, incl. vluchten en verblijf - 2

Fascinerend Florence: 3-daagse stedentrip vanaf €100, incl. vluchten en verblijf


Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Fascinerend Florence: 3-daagse stedentrip vanaf €100, incl. vluchten en verblijf