Vakanties
vanaf 200€ p.p.

Fly & drive Andalusië: 5 dagen voor slechts €200 incl. vluchten, huurauto & verblijf met zwembad

Een deal van , 12. jun. 2019 16:00

Ahoy Piraten!

Andalusië is een van de mooiste regio's van Europa voor een roadtrip! Niet alleen vanwege het feit dat de zon er net ietsjes vaker schijnt dan in Nederland. Maar ook vanwege de vele bezienswaardigheden en gezellige steden zoals Sevilla, Cordoba, Malaga en Granada. Verder staat deze zuidelijke streek bekend om de prachtige landschappen en geweldige stranden. Je verblijft met deze deal in het gezellige driesterrenhotel Abetos del Maestre Escuela met een geweldig uitzicht op het gebergte Sierra de Córdoba. Vanaf hier rijd je in 12 minuutjes naar het centrum van de culturele stad Córdoba. Onze tip: stippel zelf de mooiste route uit en ontdek verschillende filmlocaties van Game of Thrones in deze prachtige regio! Boek snel deze 5-daagse vakantie voor slechts €200 per persoon inclusief, vluchten, verblijf en huurauto, wat een koopje!

vanaf
200
p.p.

Check deze deal Tijdperk: 19. jun. 2019 - 28. mei. 2020

Origine
Niederrhein Weeze Airport, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Brussels South Charleroi Airport, Brussel, Dusseldorf
Bestemming
Malaga
 • Details

  Fly & drive Andalusië: 5 dagen voor slechts €200 incl. vluchten, huurauto & verblijf met zwembad - 12

  Fly & drive Andalusië: 5 dagen voor slechts €200 incl. vluchten, huurauto & verblijf met zwembad - 10

  Fly & drive Andalusië: 5 dagen voor slechts €200 incl. vluchten, huurauto & verblijf met zwembad - 8


Deal info

 • 5 dagen
 • Verblijf in 3*-Hotel Abetos del Maestre Escuela
 • Vluchten vanaf Weeze, Eindhoven, Düsseldorf, Brussel, Rotterdam, Amsterdam & Charleroi
 • Huurauto
 • Inclusief handbagage, ruimbagage tegen meerprijs
 • Verblijf is op basis van logies
 • Tweepersoonskamer
 • Goedkoopste vertrek in juli
 • Voorbeelddatum: 1 juli

Accommodatie

Op een geweldige locatie in de groene natuur ligt driesterrenhotel Abetos del Maestre Escuela. Vanuit het hotel kijk je uit op het gebergte Sierra de Córdoba. Hier zit je voor rust, ruimte en natuur helemaal goed. Pak de auto en rijd in 12 minuten naar het centrum van de culturele stad Córdoba. Ook andere steden, zoals Sevilla op 150 kilometer afstand en Granada op 168 kilometer afstand, bereik je vanuit hier eenvoudig. In Hotel Abetos del Maestre Escuela zelf beleef je ook een heerlijke tijd. Het beschikt over een grote tuin van maar liefst 500 m². Hier vind je een heerlijk buitenzwembad (geopend van juni t/m september), een zonneterras en een terras. Dit is de ideale plek om te genieten van de zon. Voor een traditionele maaltijd neem je plaats in het restaurant.

Filmlocaties Game of Thrones

 • Almodóvar del Rio (Highgarden): het kasteel van de Queen of Thorns (we zullen haar nooit vergeten!) maakte haar eerste, zeer verwachte debuut in Seizoen 7, uitgebeeld door het middeleeuwse kasteel van Almodóvar del Rio in de provincie Cordoba in Spanje. De thuisbasis van Huis Tyrell staat bekend voor haar weelderige schoonheid en overvloedige landschappen over de Reach. Verhalen vertellen over de muren bedekt in bloeiende klimop en binnenplaatsjes gevuld met prachtige fonteinen, muziek en rozen. Maar voor fans van Game of Thrones zal het voor altijd onthouden worden als de plek van Olenna Tyrell's epische mic drop.
 • Puente Romona (Volantis): the Long Bridge of Volantis, de plek waar je alles kan kopen. De brug is met z'n romeinse bouwstijl een perfecte match met Game of Thrones.

Impressie

Fly & drive Andalusië: 5 dagen voor slechts €200 incl. vluchten, huurauto & verblijf met zwembad - 6

Fly & drive Andalusië: 5 dagen voor slechts €200 incl. vluchten, huurauto & verblijf met zwembad - 4

Fly & drive Andalusië: 5 dagen voor slechts €200 incl. vluchten, huurauto & verblijf met zwembad - 2

Fly & drive Andalusië: 5 dagen voor slechts €200 incl. vluchten, huurauto & verblijf met zwembad

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Fly & drive Andalusië: 5 dagen voor slechts €200 incl. vluchten, huurauto & verblijf met zwembad