Vakanties
vanaf 123€ p.p.

Adembenemende Fly & Drive Bosnië-Herzegovina: 8 dagen voor €123 incl. vlucht & huurauto / als singlereis voor €162

Een deal van , 30. jan. 2020 14:00

Ahoy Piraat!

Wist je al dat Bosnië-Herzegovina een schitterend land is om te bezoeken? Het is eigenlijk een perfect land om te ontdekken middels een huurauto. Steden als Banja Luka, Sarajevo en Mostar zijn perfect voor een adembenemende rondreis!

Wist je al dat je goedkope vluchten hebt via onze vluchten-tool? Bovendien is een auto huren extreem goedkoop, Voor 8 dagen betaal je slechts €123! Als singlereis betaal je voor deze rondreis ook maar €162!

vanaf
123€
p.p.

Details Tijdperk: 30. jan. 2020 - 31. mrt. 2020

Origine
Eindhoven
Bestemming
Tuzla

Reismogelijkheden

Vliegen naar Bosnië kan nu verrassend goedkoop! Om deze deal zo goedkoop mogelijk te houden boek je je vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Eindhoven. De vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Wizz Air. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Huurauto

Bosnië kun je natuurlijk het beste ontdekken met een huurauto. Zo kan je het maximale jouw verblijf halen. Deze huur je gemakkelijk en snel via onze website. Kies het aantal personen, filter op grootte en kies jouw type naar voorkeur. Let op: voor het huren van een huurauto geldt vaak een minimum-leeftijd, houd hier rekening mee tijdens het boeken.

Huur een auto

Accommodatie

Je verblijf in Bosnië kun je zelf zo duur maken als je wilt. Kies je liever voor wat anders? Gebruik dan onze hotel-tool en je vindt dan eenvoudig en snel jouw verblijf naar wens.

Naar hotels

Impressie

Adembenemende Fly & Drive Bosnië-Herzegovina: 8 dagen voor €123 incl. vlucht & huurauto / als singlereis voor €162 - 8

Adembenemende Fly & Drive Bosnië-Herzegovina: 8 dagen voor €123 incl. vlucht & huurauto / als singlereis voor €162 - 6

Adembenemende Fly & Drive Bosnië-Herzegovina: 8 dagen voor €123 incl. vlucht & huurauto / als singlereis voor €162 - 4

Adembenemende Fly & Drive Bosnië-Herzegovina: 8 dagen voor €123 incl. vlucht & huurauto / als singlereis voor €162 - 2

Adembenemende Fly & Drive Bosnië-Herzegovina: 8 dagen voor €123 incl. vlucht & huurauto / als singlereis voor €162

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Adembenemende Fly & Drive Bosnië-Herzegovina: 8 dagen voor €123 incl. vlucht & huurauto / als singlereis voor €162