Fly & Drive Italië: 6 dagen Umbrië inclusief vluchten, auto en verblijf obv halfpension slechts €345

Een deal van , 12. jan. 2018 4:07

Ahoy Piraten,

Tijd om van al het moois dat Umbrië te bieden heeft te gaan genieten. Deze streek, ook wel het groene hart van Italië genoemd is een regio met groene, zacht glooiende heuvels begroeid met vooral wijn- en olijfgaarden. De beste manier om deze regio te ontdekken is natuurlijk met een huurauto. Deze deal van Bebsy is daardoor de ideale keuze, want de huurauto krijg je erbij! Verblijven doe je in het 4*-hotel Abbazia Collemedio dat een 4/5 krijgt bij Tripadvisor. Om het af te maken zijn de vluchten, ontbijt, diner en wijntasting inbegrepen. Voor dit 6-daagse arrangement ben je nu slechts €385 kwijt, een spotprijsje!

vanaf
345
p.p.

Fly & Drive Italië Tijdperk: 1. apr. 2018 - 31. okt. 2018

Origine
Amsterdam, Brussel, Eindhoven
Bestemming
Rome
  • Details

    Fly & Drive Italië: 6 dagen Umbrië inclusief vluchten, auto en verblijf obv halfpension slechts €345 - 16

    Fly & Drive Italië: 6 dagen Umbrië inclusief vluchten, auto en verblijf obv halfpension slechts €345 - 14

Mogelijke vertrekdata

Het goedkoopste vertrek je in april in Brussel, dan betaal je slechts €345 per persoon (als je lid wordt bij Bebsy) voor 6 dagen of €385 voor 8 dagen. Tegen een kleine meerprijs is vertrek ook mogelijk van Eindhoven of Amsterdam. Ruime beschikbaarheid van april tot en met oktober.

Accommodatie

4*-hotel hotel Abbazia Collemedio ligt op een fantastische locatie in de regio Umbrië en is gevestigd in een voormalig Franciscaner klooster uit de 13e-eeuw. De rijke geschiedenis van het pand zie je nog overal terug. Zo vind je er de grot die door de monniken gebruikt werd om te bidden en is de elegante eetzaal gevestigd in de vroegere kerk van de monniken. In deze eetzaal worden Umbriaanse en Italiaanse maaltijden geserveerd. Natuurlijk is een maaltijd niet compleet zonder een regionale wijn!

Genieten van het heerlijke klimaat doe je buiten bij het zwembad met zonneterras en is geopend van mei tot en met oktober. Verder is er een tennisbaan en een fitnessruimte. Ook is een gratis wijntasting op een locatie buiten het hotel inbegrepen!

Fly & Drive Italië: 6 dagen Umbrië inclusief vluchten, auto en verblijf obv halfpension slechts €345 - 12

Fly & Drive Italië: 6 dagen Umbrië inclusief vluchten, auto en verblijf obv halfpension slechts €345 - 10

Fly & Drive Italië: 6 dagen Umbrië inclusief vluchten, auto en verblijf obv halfpension slechts €345 - 8

Fly & Drive Italië: 6 dagen Umbrië inclusief vluchten, auto en verblijf obv halfpension slechts €345 - 6