Vakanties
voor 135€

Geniet in de meivakantie 8 dagen van een zonnige vakantie aan de Costa Dorada voor maar € 135 p.p. incl. vlucht

Een deal van , 15. feb. 2015 15:00

Ahoy Piraten,

Dromen jij en jouw kinderen van een vliegvakantie naar een luxe camping in Spanje, waar aan werkelijk alles is gedacht? Maar schrik jij je ook steeds rot als je de prijzen ziet?! 

Ons advies: ga in de meivakantie! 

Dan kun je met zijn vieren al voor €540, oftewel €135 per persoon, genieten van een topvakantie! De comfortabele stacaravans die wij vonden zijn geschikt voor 6 personen, dus als je met meer personen reist, ben je in verhouding nóg voordeliger uit!   

Vliegreis 

De heenreis is op dinsdag 28 april. Je vliegt dan met Ryanair vanaf Brussel-Charleroi naar Girona. Op dinsdag 5 mei vlieg je weer terug. In totaal betaal je voor 4 vliegtickets €240. Daarbij is per persoon 10 kilo handbagage inbegrepen. Benut die ruimte optimaal, zodat je zo min mogelijk geld kwijt bent aan incheckbagage.   

Camping & omgeving In het plaatsje Vilanova i la Geltrú aan de Costa Dorada, tussen wereldstad Barcelona en Tarragona, ligt Camping Vilanova Park (Zoover 8,1). Vanaf de camping is er een goede verbinding naar het centrum, strand of station van Barcelona. Elk half uur vertrekt er een bus voor een van deze bestemmingen. De bushalte bevindt zich bij de ingang van de camping. Vanaf de camping kun je, naast deze fantastische cultuursteden, ook de prachtige bosrijke omgeving verkennen. Op de camping kun je lekker zwemmen in één van de drie mooie zwembaden (waaronder één binnenbad). Animatie, speeltuin, een restaurant met heerlijk Catalaans eten, entertainment… 

Op Camping Vilanova Park vind je het allemaal! De luxe 6-persoons stacaravans zijn voorzien van een terras met tuinmeubilair. In de meivakantie boek je een 8-daags verblijf via Selectcamp al voor €300.   

Totale kosten Reis en verblijf kosten bij elkaar €540, oftewel slechts €135 per persoon bij reizen/verblijf met vier personen. Viva Espana!

#ikwordpiraat #Sabrina

voor
135€

Meivakantie Costa Dorado Tijdperk: 21. jan. 2015 - 4. feb. 2015

Origine
Brussel
Bestemming
Barcelona
  • Vlucht

    Geniet in de meivakantie 8 dagen van een zonnige vakantie aan de Costa Dorada voor maar € 135 p.p. incl. vlucht - 2

  • Accommodatie

    Geniet in de meivakantie 8 dagen van een zonnige vakantie aan de Costa Dorada voor maar € 135 p.p. incl. vlucht

Geniet in de meivakantie 8 dagen van een zonnige vakantie aan de Costa Dorada voor maar € 135 p.p. incl. vlucht