Vakanties
vanaf 103€ p.p.

Genieten in Antwerpen: heerlijk weekendje weg in Novotel voor slechts €103 incl. vele extraatjes

Een deal van , 26. feb. 2020 19:00

Ahoy Piraat!

Het historische, bourgondische en geweldige Antwerpen staat voor je klaar om bezocht te worden. Deze stad heeft verschrikkelijk veel te bieden op het gebied van kunt, cultuur en historie. Dan praten we nog niet eens over de smakelijke speciaalbiertjes en lekkere wafels die je in de stad kunt nuttigen.

Via Voordeeluitjes is het ontzettend voordelig om te genieten van een weekendje weg naar Antwerpen! Je hebt al een 3-daags hotelarrangement in het 3*-Novotel Antwerpen Noord voor maar €103! Dat is inclusief vele extraatjes en geldig in alle vakanties en weekenden. Kies jouw data en profiteer!

vanaf
103€
p.p.

Details Tijdperk: 26. feb. 2020 - 20. mrt. 2021

Genieten in Antwerpen: heerlijk weekendje weg in Novotel voor slechts €103 incl. vele extraatjes - 6

Inclusief

  • Welkomstdrankje
  • 2x overnachten
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi

Mogelijke vertrekdata

Dit is te boeken voor vertrekdata tot en met maart 2021. Je betaalt slechts €103 voor 3 dagen Antwerpen! Dit bedrag is ook geldig voor in het weekend, mei-, zomer-, herfst en kerstvakantie! Bij dit bedrag zitten de administratiekosten eveneens inbegrepen. Er is veel beschikbaarheid in het weekend, dus kijk snel of jij dat mooie weekendje weg kan boeken. Er zijn ook mindervalidenkamers beschikbaar

Accommodatie

Het 3*-Novotel is gevestigd in het noorden van de stad. Een perfecte uitvalsbasis om Antwerpen verder te verkennen. Mocht je na een dagje rondstruinen nog genoeg energie overhebben, dan biedt dit verblijf een mogelijkheid om je energie kwijt te kunnen in de fitnessruimte. De hotelkamers beschikken over een badkamer met douche of bad en een apart toilet, een televisie, koffie- en theefaciliteiten en gratis WiFi.

Impressie

Genieten in Antwerpen: heerlijk weekendje weg in Novotel voor slechts €103 incl. vele extraatjes - 4

Genieten in Antwerpen: heerlijk weekendje weg in Novotel voor slechts €103 incl. vele extraatjes - 2

Genieten in Antwerpen: heerlijk weekendje weg in Novotel voor slechts €103 incl. vele extraatjes

Genieten in Antwerpen: heerlijk weekendje weg in Novotel voor slechts €103 incl. vele extraatjes