Vakanties

Last minute Curaçao! 9 dagen slechts €539, incl. vluchten, fijn verblijf en transfers!

Een deal van , 10. mrt. 2020 14:00

We hebben vaak goede deals maar van deze worden zelfs wij stil! Je kunt namelijk spotgoedkoop naar Curaçao, waar je ultiem kunt relaxen op witte zandstranden met palmbomen. Je kent ze vast wel vanuit je dromen! Maar hoe spotgoedkoop is spotgoedkoop dan? Nou voor slechts €539 heb jij alles wat je hartje begeert voor 9 dagen lang. Je hebt een retourvlucht van Amsterdam en een heerlijk verblijf bij deze prijs. Je wordt zelfs op het vliegveld opgehaald en naar je hotel gebracht (en andersom natuurlijk). Maak vandaag dus al je beste beslissing van 2020!

28. mrt. 2020 - 31. okt. 2020
10. mrt. 2020 - 31. mrt. 2020
Amsterdam
Voordeliger dan ooit naar Curaçao!
Dealinformatie

  • 9 dagen (7 nachten) - langer mogelijk
  • Verblijf in 2*-Academy Hotel Curaçao
  • Vluchten vanaf Amsterdam inclusief handbagage
  • Verblijf op basis van logies
  • Tweepersoonskamer
  • Goedkoopste vertrek: maart, april, mei
  • Voorbeelddatum: 30 maart

Accommodatie

Op Curaçao verblijf je in het 3*-Academy Hotel Curaçao. Dit hotel is uniek gezien de centrale ligging midden in Willemstad. Wat dit hotel verder zo speciaal maakt is dat het gerund wordt door de leerlingen van de lokale hotelschool. Ook is dit oude gebouw uit 1878 de perfecte uitvalsbasis om Willemstad en het eiland te ontdekken.

Op Tripadvisor krijgt dit hotel een acceptabele 3/5. De kamers zijn eenvoudig maar uniek en comfortabel ingericht. Je hebt de beschikking over airco, telefoon, TV, kluisje en een badkamer met douche en toilet. Je vindt er bovendien een restaurant, wat eveneens door de leerlingen wordt gerund en je kunt hier genieten van heerlijke gerechten!

ImpressieEenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Last minute Curaçao! 9 dagen slechts €539, incl. vluchten, fijn verblijf en transfers!