Vakanties
vanaf 47€ p.p.

Gezellig Antwerpen: 2-daags arrangement voor slechts €47, incl. verblijf met ontbijt

Een deal van , 19. aug. 2018 14:58

Ahoy Piraten,

Ben je nog op zoek naar een leuke stedentrip in de buurt? Wat dacht je van Antwerpen? Slenter door de gezellige winkelstraten, bezoek een van de vele musea of geniet van heerlijk eten op een terrasje. In Antwerpen kan het allemaal. Je hebt al een 2-daags arrangement te pakken voor slechts €47. Je verblijft dan in het 3*-Novell Hotel en krijgt er ook nog eens een lekker ontbijtje bij.

vanaf
47€
p.p.

Check de details hier Tijdperk: 4. okt. 2018 - 7. sep. 2019

  • Details

    Gezellig Antwerpen: 2-daags arrangement voor slechts €47, incl. verblijf met ontbijt - 10

    Gezellig Antwerpen: 2-daags arrangement voor slechts €47, incl. verblijf met ontbijt - 8

Deze aanbieding is inclusief

  • 1x overnachten
  • 1x ontbijtbuffet
  • gratis stadsplattegrond Antwerpen
  • gratis WiFi

Mogelijke vertrekdata

Met deze actie verblijf je 2dagen in het heerlijke Antwerpen voor slechts €47. Boek snel en kies een datum uit tussen 18 augustus 2018 en 7 september 2019. Als zondag je aankomstdag is betaal je €47. Vrijdag en zaterdag als aankomstdag is €56, voor alle overige dagen is het €51. Het is ook mogelijk om een 3-daags arrangement te boeken.

Accommodatie

Het 3*-Novell Hotel staat in de prachtige Vlaamse stad Antwerpen, in België. Deze grootste stad van Vlaanderen is een enorm populaire bestemming voor een weekendje weg en deze accommodatie heeft hiervoor een ideale ligging. Het moderne stadshotel staat in de Diamantwijk in het centrum, dicht bij alle bezienswaardigheden en op een steenworp afstand van de Keyserlei, tussen het prachtige Centraal Station en de Diamantbeurs. In Novell Hotel kunt u elke ochtend genieten van een ontbijtbuffet met vers fruit, ontbijtgranen en warme gerechten zoals roerei, bacon en worstjes. In de ontbijtzaal zijn de hele dag gratis thee en koffie beschikbaar.

Gezellig Antwerpen: 2-daags arrangement voor slechts €47, incl. verblijf met ontbijt - 6

Gezellig Antwerpen: 2-daags arrangement voor slechts €47, incl. verblijf met ontbijt - 4

Gezellig Antwerpen: 2-daags arrangement voor slechts €47, incl. verblijf met ontbijt - 2

Gezellig Antwerpen: 2-daags arrangement voor slechts €47, incl. verblijf met ontbijtGezellig Antwerpen: 2-daags arrangement voor slechts €47, incl. verblijf met ontbijt