Vakanties
vanaf 85€ p.p.

Kerstmarkt in Dublin: 4-daagse stedentrip voor €85, incl. vluchten en verblijf

Een deal van , 15. okt. 2019 16:00

Ahoy Piraten,

De gezelligste stedentrip van Europa gaat zonder twijfel richting Ierland! De bruine cafeetjes van Dublin zouden eigenlijk op de UNESCO-lijst moeten staan, zo gezellig zijn ze. Je boekt al een 4-daagse stedentrip naar Dublin voor slechts €85. Dat is inclusief vluchten en verblijf. Waar de prijzen normaliter rond de €200 liggen voor een dergelijke stedentrip bespaar je zodoende nog wat centjes voor een paar heerlijke Guinness. Snel boeken dus! Meerdere van bovenstaande data vallen tegelijk met de kerstmarkten in Dublin.

Kerstmarkt in Dublin: 4-daagse stedentrip voor €85, incl. vluchten en verblijf - 16

vanaf
85€
p.p.

Check details Tijdperk: 21. nov. 2019 - 15. dec. 2019

Origine
Eindhoven
Bestemming
Dublin

Mogelijke reisdata

Ook vliegen naar Dublin hoeft niet duur te zijn. Je vliegt het goedkoopst vanaf Eindhoven. In ons voorbeeld vlieg je van 5 tot 8 december. Ook is het mogelijk om goedkoop vanaf Amsterdam, Brussel Charleroi en Zaventem te vliegen. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Ryanair. Je boekt vlucht en verblijf apart. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata. Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchtentool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Mocht jouw perfecte accommodatie er niet tussenstaan, dan vind je in onze hotel-tool eenvoudig en snel een verblijf naar wens. Hieronder staan enkele van onze suggesties.

Red Cow Moran Hotel.

Kerstmarkt in Dublin: 4-daagse stedentrip voor €85, incl. vluchten en verblijf - 10

Sheldon Park & Leisure Club

Kerstmarkt in Dublin: 4-daagse stedentrip voor €85, incl. vluchten en verblijf - 8

Impressies

Kerstmarkt in Dublin: 4-daagse stedentrip voor €85, incl. vluchten en verblijf - 6

Kerstmarkt in Dublin: 4-daagse stedentrip voor €85, incl. vluchten en verblijf - 4

Kerstmarkt in Dublin: 4-daagse stedentrip voor €85, incl. vluchten en verblijf - 2

Kerstmarkt in Dublin: 4-daagse stedentrip voor €85, incl. vluchten en verblijf


Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Kerstmarkt in Dublin: 4-daagse stedentrip voor €85, incl. vluchten en verblijf