Vakanties

Goedkoop Curaçao: 16-daagse startpakket voor €403, incl. KLM-retourtje & eerste 3 overnachtingen

Een deal van , 3. mrt. 2020 17:06

Ahoy Piraat! Een schitterende vakantie staat voor je klaar en het kost geen drol! Dus boek maar snel, want vol = vol! Voor slechts €403 heb je een startpakket te pakken. Dit houdt in dat je de eerste drie overnachtingen cadeau krijgt. Voor slechts €403 heb je al een retourvlucht met KLM! Hoe voordelig! Geniet van je paradijselijke vakantie op Curaçao. Je boekt deze reis via Corendon.

Startpakket voor noppes!
KLM
Eerste drie overnachtingen zijn inclusief
Verblijf in een 3* of 4*-accommodatie!
Deal Informatie

  • 16 dagen - langer mogelijk
  • Verblijf in een 3* of 4*-appartement/hotel
  • Vluchten met KLM vanaf Amsterdam inclusief handbagage
  • Verblijf op basis van logies
  • Tweepersoonskamer
  • Goedkoopste vertrek: maart
  • Voorbeelddatum: 9 maart / meer data mogelijk

Startpakket Curaçao

Bij de meeste mensen staat Curaçao bekend als de ultieme zon, zee en strandbestemming. En terecht! Curaçao maakt zijn clichébeeld helemaal waar: denk aan eindeloze witte zandstranden met wuivende palmbomen en een intens blauwe zee. In totaal heeft het eiland 38 zeer diverse stranden. En ondanks de afstand voelt Curaçao vertrouwd, vanwege de Nederlandse taal die er gesproken wordt. Je verneemt bij aankomst waar je verblijft echter is dit te allen tijde een 3- of 4-sterren accommodatie.

De 3- of 4-sterren appartementen en/of hotelkamers liggen verspreid over het eiland Curaçao, maar over het algemeen nabij de bekende badplaatsen Blue Bay, Mambo Beach, St. Willibrordus, Piscadera Baai of Jan Thiel. Bij aankomst op de luchthaven verneem je de naam van je accommodatie en ga je op eigen gelegenheid naar de accommodatie. De Bingo appartementen en/of hotelkamers zijn appartementen en/of hotels waar Corendon mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kun je in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.

Impressie


Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Goedkoop Curaçao: 16-daagse startpakket voor €403, incl. KLM-retourtje & eerste 3 overnachtingen