Vakanties
vanaf 41€ p.p.

Goedkoop stedentripje Katowice, Polen slechts €41 inclusief vluchten en verblijf

Een deal van , 14. mei. 2019 21:00

Ahoy Piraat!

Katowice is misschien niet zo bekend als Warschau of Krakau, maar heeft uitzonderlijk veel te bieden. Om meer in te verdiepen in de Poolse historie kan je hier bijvoorbeeld het openluchtmuseum Górnośląski-park Etnograficzny bezoeken. Je kunt hier veel lekkere Poolse biertjes vinden, zoals het welbekende Tyskie bier. Hier vind je zelfs een museum over het bier! Om het perfect te maken zijn er nu zeer goedkope vluchten te vinden en kan je hier eveneens goedkoop verblijven, want voor een driedaagse stedentrip betaal je slechts €41! Dat is uitzonderlijk goedkoop!

vanaf
41€
p.p.

Check de details Tijdperk: 14. mei. 2019 - 30. sep. 2019

Origine
Eindhoven
Bestemming
Katowice

Mogelijke Reisdata

Vliegen naar Katowice kan het goedkoopst in juni Je boekt vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Eindhoven. De goedkoopste vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Wizz Air. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hierboven alvast een tip gegeven voor een goed verblijf in Katowice. In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens. Misschien reis je van Katowice wel verder naar Krakau of naar Wrocław. Ook voor deze steden kan je heel makkelijk een goed verblijf vinden met onze hotel-tool.

Naar hotels

Impressie

Goedkoop stedentripje Katowice, Polen slechts €41 inclusief vluchten en verblijf  - 4

Goedkoop stedentripje Katowice, Polen slechts €41 inclusief vluchten en verblijf  - 2

Goedkoop stedentripje Katowice, Polen slechts €41 inclusief vluchten en verblijf

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Goedkoop stedentripje Katowice, Polen slechts €41 inclusief vluchten en verblijf