Vakanties
vanaf 34€ p.p.

Lang weekendje Fly&Drive aan de Franse Rivièra: je betaalt nu slechts €34 voor een retourvlucht en een huurauto

Een deal van , 10. dec. 2019 15:00

Ahoy Piraat!

Vind je het ook al zo koud aan het worden? Kun je nu al niet wachten tot de winter voorbij is? Boek heerlijk weekendje weg om de zon op te zoeken. De Franse Rivièra, ook wel bekend de Côte d'Azur, daar is het dus niet duur!

Via onze vluchten-tool hebben we goedkope vluchten gevonden en in combinatie met een leuk autootje heb je al een leuk lang weekendje weg voor €34 (op basis van vier personen). Doordat je het goedkoopst uit bent door vluchten en een huurauto apart te boeken, is deze reis ook te boeken als singlereis (voor €75)!

vanaf
34€
p.p.

Details Tijdperk: 10. dec. 2019 - 28. apr. 2020

Origine
Eindhoven
Bestemming
Marseille

Lang weekendje Fly&Drive aan de Franse Rivièra: je betaalt nu slechts €34 voor een retourvlucht en een huurauto - 10

Reismogelijkheden

Vliegen naar Franse Rivièra kan nu verrassend goedkoop! Om deze deal zo goedkoop mogelijk te houden boek je je vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Eindhoven. De vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Ryanair. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Huurauto

Franse Rivièra kan je natuurlijk het beste ontdekken met een huurauto. Zo kan je het maximale jouw verblijf in deze regio halen. Deze huur je gemakkelijk en snel via onze website. Kies het aantal personen, filter op grootte en kies jouw type naar voorkeur. Let op: voor het huren van een huurauto geldt vaak een minimum-leeftijd, houd hier rekening mee tijdens het boeken.

Huur een auto

Accommodatie

Je verblijf aan de Franse Rivièra kun je zelf zo duur maken als je wilt. Kies je liever voor wat anders? Gebruik dan onze hotel-tool en je vindt dan eenvoudig en snel jouw verblijf naar wens.

Naar hotels

Impressie

Lang weekendje Fly&Drive aan de Franse Rivièra: je betaalt nu slechts €34 voor een retourvlucht en een huurauto - 8

Lang weekendje Fly&Drive aan de Franse Rivièra: je betaalt nu slechts €34 voor een retourvlucht en een huurauto - 6

Lang weekendje Fly&Drive aan de Franse Rivièra: je betaalt nu slechts €34 voor een retourvlucht en een huurauto - 4

Lang weekendje Fly&Drive aan de Franse Rivièra: je betaalt nu slechts €34 voor een retourvlucht en een huurauto - 2

Lang weekendje Fly&Drive aan de Franse Rivièra: je betaalt nu slechts €34 voor een retourvlucht en een huurauto

=

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Lang weekendje Fly&Drive aan de Franse Rivièra: je betaalt nu slechts €34 voor een retourvlucht en een huurauto