Vakanties
voor 125€

Grijp die kans! Midweekje naar Barcelona in de carnavalsvakantie voor €125! #ikwordpiraat

Een deal van , 26. jan. 2015 16:10

Ahoy, vakantiepraten!

Zie jij een temperatuurtje hoger dan 5 graden wel zitten? Ontvlucht de kou voor een prikkie en geniet van een midweekje vol strand, shoppen, sightseeën en lekker eten in Barcelona. En dat allemaal in de carnavalsvakantie! 

Al voor €125 euro vlieg je op en neer met Ryanair, inclusief drie sterrenhotel waar je de hele week in kunt vertoeven. Grijpen die kans! 

Je vliegticket boek je op ryanair.com, inclusief 10 kg handbagage. Kies voor 22 februari als heenreis & 27 februari als terugreis, en je bent maar €39,98 kwijt. Geen geld toch?! Vertrekken voor diezelfde prijs is ook mogelijk op andere data, maar let op: hoe langer je wacht, hoe hoger de prijs! Vliegen doe je vanaf Eindhoven, waarna je aankomt op Girona. Vanuit dit vliegveld ben je binnen 1 uur in hartje centrum met het openbaar vervoer. -        

  • Retour: 22 februari – 27 februari -        
  • Eindhoven – Girona (Barcelona) 

Vertoeven in een hostel is prima, maar een driesterrenhotel dicht bij het centrum voor dezelfde prijs? Daar zeggen we geen nee tegen! Boek hotel Augusta op trivago.nl en betaal voor 5 nachten 85 euro per persoon. Leuke bijkomstigheden zijn de gratis Wi-Fi en de kleine keuken waarvan je gebruik mag maken. Het hotel scoort op Tripadvisor 3,5 ster, op booking.com krijgt Augusta een 7,6. 

Prima accommodatie dus! Meer slaapplekken zijn makkelijk te vinden op trivago.nl. The time is now, pak die koffer maar vast in, en laat deze topdeal vooral niet lopen. See you in Barcelona! #ikwordpiraat 

voor
125€

Midweek Barcelona Tijdperk: 22. feb. 2015 - 8. mrt. 2015

Origine
Eindhoven
Bestemming
Barcelona
  • Details

    Grijp die kans! Midweekje naar Barcelona in de carnavalsvakantie voor €125! #ikwordpiraat

Grijp die kans! Midweekje naar Barcelona in de carnavalsvakantie voor €125! #ikwordpiraat